روش درست کردن ترشی انبه خوش طعم + روش جنوبی

با ساده ترین روش درست کردن ترشی انبه در خدمت شما هستیم. ترشی انبه یکی از خوشمزه ترین چاشنی های غذاست. طرز تهیه این ترشی متفاوت است و ادویه آن نیز در رسپی های مختلف متفاوت است. ما در این بخش رسپی خوشمزه ترین ترشی های انبه را گردآوری کردیم. امیدواریم مورد پسند شما عزیزان قرار گیرد.

انواع روش درست کردن ترشی انبه

روش درست کردن ترشی انبه خوش طعم + روش جنوبی

1- طرز تهیه ترشی انبه ساده با پوست

مواد لازم برای تهیه ترشی انبه

  • ۴ عدد انبه رسیده سفت، پوست‌کنده و خردشده
  • ۵ عدد حبه سیر پوست‌کنده
  • آب یک عدد لیمو ترش
  • سس تمر هندی ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • ½ قاشق غذاخوری زردچوبه
  • ½ قاشق غذاخوری گلپر
  • ½ قاشق غذاخوری سیاه دانه
  • ½ قاشق غذاخوری تخم گشنیز له‌شده
  • ۲ لیوان فلفل قرمز خشک
  • ۲ لیوان سرکه سفید
  • نمک برای طعم‌دادن

طرز تهیه ادویه ترشی انبه

ادویه ترشی مخلوطی از چند ادویه با عطر و طعم عالی است. شما میتوانید ادویه ترشی را خودتان در منزل درست نمایید. برای درست کردن ادویه مخصوص ترشی ادویه‌های زیر را با هم مخلوط نمایید:

  • پودر تخم گشنیز: ۵ قاشق چای‌خوری
  • پودر گلپر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره سبز: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر جوز هندی: نصف قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر رازیانه: ۱ قاشق چای‌خوری
  • ترکیب پودر مرزه، ترخان، گشنیز و نعناع خشک: ۲ قاشق چای‌خوری

2- طرز تهیه ترشی انبه جنوبی یا ترشی انبه تند بندری

روش درست کردن ترشی انبه خوش طعم + روش جنوبی

انبه زرد یا شیریندو عدد
سیرشش حبه
سرکهیک لیوان
روغن زیتوندو سوم لیوان
تخم گشنیزیک قاشق غذاخوری
فلفل سیاهیک قاشق غذاخوری
فلفل قرمزیک قاشق غذاخوری
سیاه دانهیک قاشق غذاخوری
  1. بعد از شستن انبه، آنها به قطعات مناسب خرد کنید و کنار بگذارید.
  2. مخلوط همه ادویه‌های لازم را با هم در یک تابه داغ برای چند دقیقه تفت داده و آسیاب نمایید.
  3. سیرها را پوست بگیرید و کاملا له نمایید.
  4. کوبیدن سیرها عطر بیشتری به ترشی می‌دهد.
  5. سپس، مخلوط ادویه‌ها، انبه، روغن زیتون، سیر و سرکه را با هم مخلوط نمایید.
  6. این ترشی باید غلیظ باشد، پس توصیه میگردد، از ریختن سرکه بیش از اندازه خودداری نمایید.
  7. ترشی را در یک ظرف شیشه‌ای ریخته و بین یک تا دو هفته به آن زمان دهید تا جا بیفتد.

 

3- طرز تهیه ترشی انبه کال

انبههشت عدد
شکردو قاشق غذاخوری
سرکهدو لیوان
فلفل قرمز هندیهفت تا هشت عدد
تخم گشنیز آُیاب شدهدو قاشق غذاخوری
گلپر آسیاب شدهیک قاشق غذاخوری
سیاه دانهبه مقدار کم
زردچوبه و نمکبه مقدار لازم
سیربه مقدار دلخواه
  1. انبه را پوست کنده و چهار قسمت تقسیم می‌نماییم. هسته انبه را خارج کرده و گوشت میوه انبه را مثل سیب‌زمینی خلال می‌نماییم.
  2. کمی زردچوبه و نمک روی انبه‌ها ریخته و خوب با دست مخلوط می‌نماییم تا خلال‌ها زرد رنگ گردد. حدود ۲۴ ساعت صبر کرده تا انبه‌ها در آفتاب کمی خشک گردند.
  3. بعد از  ۲۴ ساعت، سرکه را با شکر و یک قاشق چای‌خوری زردچوبه روی گاز جوشانده و اجازه می‌دهیم کمی خنک گردد.
  4. سیر را نیز ریز خرد می‌نماییم.
  5. سپس، در ظرف یک ردیف انبه می‌چینیم.
  6. کمی گلپر، سیاه دانه، تخم گشنیز آسیاب‌شده و یکی دو تعدد فلفل قرمز هندی و کم سیر روی آن ریخته و باز هم انبه و بقیه مواد را لایه لایه می‌ریزیم تا شیشه پُر گردد.
  7. سرکه را روی مواد می‌ریزیم و در شیشه را محکم می‌بندیم.
  8. میگذاریم ترشی تا یک هفته‌ کمی نرم گردد و در یخچال از آن نگهداری می‌نماییم.

4- طرز تهیه ترشی انبه پاکستانی

انبه کال۲ کیلو
فلفل قرمز پودر شده، نمک و کمی زعفرانبه مقدار لازم
روغن زیتون۱/۴ لیتر
ادویهبه مقدار لازم
سیر۲۵۰ گرم
سرکه۱ پیمانه (در صورت تمایل)
  1. ابتدا انبه ها را ۴ قسمت کنید و به مقدار کافی به آنها نمک و زعفران بزنید تا جایی که کاملا زرد گردند. یک شبانه روز بگذارید به همین حالت بمانند تا انبه ها، آب خود را پس بدهد.
  2. بعد از خالی کردن آب انبه ها، آنها را داخل روغن تفت داده تا کمی نرم شوند.
  3. در مرحله بعد، سیرهای خرد شده، ادویه و فلفل را اضافه نموده و مواد هم بزنید.
  4. سپس به دلخواه، سرکه را اضافه نموده و بازهم مخلوط را هم بزنید.
  5. نهایتاً کمی نمک اضافه نموده (ترشی کمی باید شور باشد) و شعله را خاموش کنید و اجازه دهید تا مواد خنک شود.
  6. بعد داخل ظرف مورد نظررتان بریزید
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه