در این قسمت از گهر جهت آموزش ترشی لیته به همراه فوت و فن های آن همراه ما باشید. ترشی لیته یکی از پرطرفدارترین ترشیهای ایرانی است که در بسیاری از رستورانها سرو میشود. این ترشی با استفاده از لیته، یعنی بادمجان های خرد شده، تهیه میشود. ترشی لیته با استفاده از مواد اولیه ساده و قابل دسترس تهیه میشود. مواد اصلی شامل بادمجان، سیر، سرکه سفید، نمک و آب است.
آموزش ترشی لیته ، چطور ترشی لیته عالی درست کنیم؟
ترشی لیته را چگونه درست کنیم ؟
ترشی لیته یکی از خوشمزه ترین ترشی هاي خانگی هست که در ایران طرفداران بیشماری نیز دارد.
امروز یادگیری تهیه ترشی را برایتان جمع آوری کرده ایم که می توانید بجای خرید خودتان در خانه تهیه و مصرف کنید و از سلامت آن مطمئن باشید.
مواد ضروری برای تهیه ترشی لیته :
طرز تهیه ترشی لیته :
آیا می دانستید که:
لیته ترشی یا ترشی لیته یا لیتهي بادمجان یا به اختصار لیته، ترشی بادمجان هست که بادمجان آنرا کوبیده و له کرده باشند. این ترشی از بادمجان پختهشده و کوبیدهشده و سرکه ساخته میشود.
اگر چه امروزه واژه ترشی تنها به انواع سبزیجات و صیفی جات ترشی شده اطلاق می شود، در قدیم از انواع غذاها ترشی تهیه میکردند «مخصوصا مردم آسیایی». بعضی معتقدند که پیشینه ترشی انداختن به ۴ هزار سال پیش از میلاد مسیح باز میگردد و حتی از ۲ هزار سال پیش در هند ترشی شور و خیار شور مصرف می شده هست.
به علاوه با ترکیب این مواد خوراکی ودر شرایط خاصی گاهی تخمیر هایي در انها به وجود میآید که در بعضی از موارد به افزایش ارزش تغذیه اي مواد نخست منتهی می شود.در مورد ترشی، فواید و ضررها آن اعتقادات و باورهای زیادی وجوددارد که بعضی از آن ها دلایل علمی اثبات شده اي ندارند.
عقیده به سوزاندن چربی یکی از این باور هاست. انچه که مسلم هست بیشتر خواص ترشی ها به pH اسیدی آن وابسته هست.
روش نگه داری ترشی لیته :
غالباً این سوال پیش میآید که چرا در قدیم ترشی ها و مرباها محفوظ می ماندند و به اسانی خراب نمی شدند. واضح هست که وضع ساختمان هاي امروزی طوری هست که باوجود بخاری و شوفاژ هوا همه ی وقت گرمتر از ساختمان هاي سابق می شود.