درباره ما

پورتال گــهــر یک پرتال علمی و خبری می باشد که هدف اصلی این پرتال ارائه مطالب مهم و  جذاب روز در زمینه های مختلف می باشد

این پورتال در فروردین 1391 فعالیت خود را رسما آغاز و اقدام به نشر مطالب نمود و به لطف خداوند متعال توانست بازدیدکنندگان بسیار زیادی را جذب نماید.

در حال حاضر 5 نفر روزانه اخبار مهم را در سایت و انجمن گهر قرار می دهند.

 

 

علت نام گذاری پرتال:  حتما نام دریاچه گهر به گوشتان خورده و شنیده اید . دریاچه ای در میان رشته کوههای اشترانکوه واقع در شهرستان های ازنا و دورود در استان لرستان می باشد

این دریاچه در عین سادگی بسیار جذاب می باشد به دلایلی همچون قرار گرفتن یک دریاچه در میان کوه . آرامش خاص که در کنار این دریاچه بدست خواهید آورد بسیار جالب هست

 

تصاویری زیبا از دریاچه گهر

 

ارسال دیدگاه

  1. فرهاد فاطمی کیا says:

    با درود و سپاس فراوان از مدیریت سایت به دلیل حسن انتخاب نام زیبای گهر
    به نظرم ذکر یک نکته راجع به نام دریاچه و همچنین مکان دقیق اون توی این سایت خالی از لطف نیست.
    گهر در زبان لری به معنای دریاچه است. دریاچه ی گهر یا همون نگین اشترانکوه (کوهایی که شبیه به کوهان شتر هستند) در واقع میراثی از زلزله ی تأسف بار 7/6 ریشتری سال 1298 در شهرستان دوروده که تقریباً 7000نفر از همشریان عزیزم را معصومانه به کام مرگ فرو برد.
    قهر طبیعت اونا را برد و به جاش یک هدیه قشنگ واسه ادای تسلیت نه تنها به مردم دورود و هموطنان لر زبان بلکه به کشورمون داد تا با دیدن این دریاچه ی زیبا یاد این عزیزان رو همیشه تو قلبمون زنده نگه داریم.
    گهر شناسنامه ی مردم دورود است که با گذری هرجند کوتاه و با دیدن نام گذاری های متعدد در شهرستان دورود و استان لرستان به خوبی این حقیقت را درک خواهید کرد که سمبل بارزی از این ادعا تیم فوتبال گهر لرستان می باشد.
    در دوران حکومت پهلوی شهبانوی وقت ایران فرح پهلوی که گویا علاقه ی وافری به دریاچه داشته دستور آسفالت شدن جاده ی دورود به دریاچه گهر را به وزیر وقت محیط زیست می دهد که وزیر به دلیل جلوگیری از انقراض گونه های فراوان گیاهی و جانوری عذر آورده و تاکید می کند که با شنیده شدن صدای ماشین و آلودگی ناشی از جانداران در معرض انقراض قرار می گیرند.
    ضمن سلام دوباره ی مردم شهرم دورود از تمام هموطنان عزیزم دعوت می کنم که نمیخوان از دیدن این دریاچه، رشته کوه های اشترانکوه، پنج آبشار زیبای بیشه، شوی، ازنادر، چکان و نوژیان دو تالاب طبیعی 3 غار و 2 دره ی نگاه و اسپر و هزاران جاذبه ی طبیعی دیگه محروم بشن حتما سری به پایتخت طبیعت ایران بزنن.

  2. مهدی says:

    زیباست محشره

  3. ho3ein says:

    واي خدا چه زيباست اينجا بايد پياده رفت يا با ماشينم ميشه

  4. سئو says:

    من این دریاچه رفتم بسیار زیباست

  5. رضوان says:

    با سلام
    دریاچه ای بسیار زیباست. سلیقه ی خوب شما را برای نامگذاری سایت به نام این دریاچه ی زیبا تحسین میکنم.