بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان

دانستن بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان موضوع بسیار مهمی است زیرا امکان دارد هر خانمی در طول زندگی خود آن را تجربه کند. بسیاری از زنان دچار عفونت مقاوم به درمان می‌ شوند به طوری که درمان های مختلفی استفاده کرده اما جواب نمی گیرند. بنابراین ما در این مقاله به طور کامل روش های درمان عفونت ادراری در زنان را برای شما عزیزان شرح داده ایم.

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان و روش های درمان آن 

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان نی نی سایت

اگر عفونت ادراری از نوع ساده باشد؛

مصرف یک دوره آنتی بیوتیک طبق تجویز پزشک معالج (پزشک با تشخیص علت عفونت می تواند بهترین دارو برای از بین رفتن میکروارگانیسم های عفونت زا و درمان عوارض ناشی از آن ها را تجویز نماید.)

عفونت ادراری در زنان

عفونت ادراری در واقع به عفونت واژن با عامل باکتریایی گفته می شود. این عفونت علاوه بر مثانه؛ مجاری ادرار، کلیه ها و حالب را نیز درگیر می سازد.عفونت ادراری در زنان شیوع بیشتری نسبت به مردان دارد. همانطور که در مقدمه ی این مطلب نیز ذکر شد؛ حدود 50% از زنان در طول زندگی خود حداقل یکبار عفونت ادراری را تجربه می نمایند.

در اغلب موارد این عفونت به دلیل باکتری E.coli ایجاد می شود. اگر خانمی بیماری زمینه ای و یا شرایط جسمانی خاصی نداشته باشد و مبتلا به این عفونت شود، در اصطلاح می گویند دچار عفونت مثانه ی ساده شده است. این نوع از عفونت های ادراری معمولا با استفاده از آنتی بیوتیک های مخصوص و تجویز شده توسط متخصص زنان و زایمان بعد از بررسی شرح حال بیمار، قابل درمان هستند.

  • حال اگر خانمی به دلیل ابتلا به دیابت و یا در دوران بارداری به عفونت ادراری مبتلا شود، در این حالت عفونت ادراری پیچیده اطلاق می شود.

عفونت ماه عسل در زنان

سیستیت ماه عسل یک نوع عفونت ادراری است که معمولا در پی تحریک مکرر طی روابط جنسی ایجاد می شود. در صورتی که این مشکل درمان نشود، ممکن است عفونت تشدید شده و به مجاری ادراری و کلیه هم منتقل شود.

این عارضه اغلب بین بانوانی که به تازگی ازدواج کره اند شایع است. به همین دلیل خانم های جوان با علائمی مثل تکرر ادرار و یا سوزش ادرار، درد در هنگام دفع ادرار ، درد زیر شکم تیره رنگ شدن ادرار و علائمی از این قبیل مواجه می شوند.

بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان

عوامل تاثیرگذار در عفونت مثانه در زنان

عفونت مثانه زمانی اتفاق می افتد که عامل عفونت زا از مجرای خروجی ادرار وارد بدن میزبان شود و از این طریق خود را به مثانه ی فرد برساند. (مجرای ادراری لوله ای است که باعث دفع ادرار از بدن می شود.)

کیستیت حالتی است که به تورم لایه ی داخلی مثانه به علت ابتلا به عفونت؛ گفته می شود. میکروازگانیسم های عفونت زا می توانند از جداره ی داخلی مثانه به سمت کلیه ها بروند و آن ها را نیز درگیر سازند. از جمله عوامل موثر در عفونت های مثانه می توان به موارد مهم زیر اشاره نمود:

  • روابط جنسی زیاد
  • داشتن شریک های جنسی متعدد
  • استفاده از لوازم جلوگیری از بارداری مانند (دیافراگم یا اسیرمیسید)
  • ابتلا به بیماری های زمینه ای مانند دیابت
  • عدم دفع ادرار بعد از نزدیکی
  • سابقه ی ابتلا به عفونت مثانه یا کلیه
  • اختلال در سیستم ادراری و…

نشانه های ابتلا به عفونت ادراری خفیف در زنان

نشانه ها و علائم بارز عفونت ادراری به شرح زیر می باشند:

  • احساس سوزش و درد هنگام دفع ادرار
  • تکرر ادرار (حجم ادرار دفع شده در هر مرتبه کم می باشد)
  • احساس درد در قسمت زیر شکم
  • بوی بد ادرار
  • وجود خون در ادرار دفع شده

همچنین ممکن است نشانه هایی مانند: تب، درد کمر، درد در ناحیه ی کشاله ی ران، تهوع و استفراغ نیز در افراد مبتلا به عفونت ادراری دیده شود.

تشخیص ابتلا فرد به عفونت مثانه در زنان

توجه به علائم و نشانه های موجود از جمله روش های موثر در تشخیص صحیح عفونت ادراری می باشد. علاوه بر این؛ انجام آزمایش های مناسبی مانند: بررسی گلبول های سفید موجود در ادرار، آزمایش کشک ادرار (در صورت مشکوک بودن به عفونت کلیه ها) و…. نیز در تشخیص دقیق به پزشک معالج کمک می کنند.

متخصص زنان و زایمان بعد از بررسی شواهد موجود و نتایج حاصل از آزمایش های صورت گرفته، علت عارضه ی موجود را تشخیص و بهترین راه را برای درمان آن انتخاب می نماید.

درمان عفونت ادراری در زنان

همانطور که در مطالب فوق ذکر شد؛ نوع عفونت و شرایط بیمار از جمله عوامل تاثیر گذار در انتخاب روش درمانی مناسب می باشند. پزشک با بررسی دقیق شرح حال بیمار و ارزیابی شرایط او می تواند بهترین روش را برای رفع میکروارگانیسم های عفونت زا اتخاذ نماید.

جمع بندی

انتخاب بهترین دارو برای عفونت ادراری در زنان به عهده ی متخصص زنان و زایمان می باشد. پزشک بعد از انجام معاینات لازم و بررسی های دقیق؛ علت عفونت را تشخیص می دهد و به دنبال تشخیص صحیح روش درمانی مناسبی را انتخاب می نماید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه