انواع پنیر برای فست فود را بشناسید

یکی از قسمت‌های هیجان انگیز فست فودها مثل برگر، پیتزا و انواع ساندویچ، چاشنی‌های آن‌ها است. پنیر به عنوان یک چاشنی لذیذ شناخته می‌شود که در بسیاری از فست فودها از آن استفاده می‌کنند.

انواع پنیر برای فست فود را بشناسید

هر نوع پنیری ویژگی‌ها، طعم و کاربردهای خاص خود را دارد و افراد بر اساس نوع غذا و فست فودی که تهیه می‌کنند، از پنیر مناسب استفاده می‌کنند. برای مثال پنیر چدار رنگ، بافت و طعم کاملاً متفاوتی با پنیر پیتزا و پنیر موزارلا دارد. پنیرهای استفاده شده در پیتزاها و سایر غذاهای فست فود ویژگی‌های مختلفی دارند. برخی از آنها غذا را خامه‌ای و لطیف می‌کنند، برخی دارای طعم خوشمزه هستند و برخی دیگر پنیر با مزه کره‌ای هستند و غذا را کره‌ای می‌کنند. دوست دارید که با انواع پنیر برای فست فود آشنا شوید؟ حتماً ادامه مطلب را بخوانید تا مزه‌های فست فود تان را دگرگون کنید.

انواع پنیر برای فست فود را بشناسید

انواع پنیرها بسیار متنوع هستند و می‌توانند بر اساس فرایند تهیه، محتوای چربی، محل تولید و سایر عوامل دیگر دسته‌بندی شوند. در ادامه، برخی از انواع رایج پنیرها برای فست فود را معرفی می‌کنیم:

انواع پنیر برای فست فود را بشناسید

1- پنیر چدار

پنیر چدار همان پنیر نارنجی کلاسیک انگلیسی است. این پنیر خوشمزه، بافت نیمه سخت دارد و طعم آن نسبتاً شور و تیز است و ذوب مناسبی دارد. وقتی نوبت به درست کردن فست فودهایی مانند ساندویچ، همبرگر و پیتزا می‌شود، چدار همیشه انتخاب خوبی است.

2- پنیر موزارلا

پنیر موتزارلا یا موزارلا پنیری جذاب و پرکاربرد است که از جنوب ایتالیا آمده و در سراسر دنیا گسترش دارد. پنیر موزارلا به طور سنتی از شیر بوفالو ایتالیایی تهیه می‌شود. این پنیر مانند اکثر پنیرها کهنه نمی‌شود و پنیری تازه محسوب می‌شود. موزارلا انواع مختلفی دارد که بعضی از آن‌ها را می‌توان در آب پنیر نگه داشت. موزارلای کم رطوبت مانند پنیر پیتزا را می‌توان به راحتی در فریزر نگهداری کرد. عمر ماندگاری برخی از موزارلای ریز خرد شده با رطوبت کم تا شش ماه است.

پنیر پیتزا، پنیر موزارلای توپی، پنیر موزارلای مدادی، پنیر موزارلای گیس بافت و پنیر موزارلای پیچ از جمله انواع پنیرهای موزارلای مناسب برای فست فودها هستند. طعم ملایم پنیر موزارلا و قابلیت کش آمدن آن بعد از حرارت آن را به پنیری جذاب برای استفاده در انواع فست فودها کرده است.

3- پنیر پارمزان

پنیر پارمیجانو رجیانو یا همان پنیر پارمزان، یکی از بهترین و کاربردی‌ترین پنیرها برای متخصصان پنیر محسوب می شود. این پنیر اگرچه خاستگاه ایتالیایی دارد، اما امروز در تمام نقاط دنیا توسط تولیدکنندگان مختلف تولید می‌شود.

پنیر پارمزان واقعی دارای بافتی سفت و یکدست است و طعم آجیلی دارد. رنگ پنیر پارمسان سفید تا زرد روشن است و طعم نمکی دارد. این پنیر از شیر گاو سالم تهیه می‌شود. این پنیر معمولاً به صورت ریز شده یا پودری روی انواع فست فودها برای طعم‌دهی بیشتر استفاده می‌شود. استفاده از پنیر پارمسان روی انواع ساندویچ،  برگر و حتی پیتزا توصیه می‌شود.

4- پنیر گورگونزولا

گورگونزولا یکی از قدیمی‌ترین پنیرهای کپکی (بلوچیز) در جهان است. این پنیر عمدتاً در مناطق شمالی ایتالیا یعنی پیمونت و لومباردی (منطقه گورگونزولا) تولید می‌شود. برای تهیه پنیر گورگونزولا از شیر گاو بدون چربی استفاده می‌شود. به طور کلی، سه تا چهار ماه طول می کشد تا این پنیر به بلوغ کامل برسد.

گورگونزولا دارای بافتی نرم و لطیف با رایحه آجیلی است. بسته به سن آن می تواند طعم ملایم تا تند داشته باشد. پنیر گورگونزولا علاوه بر این که انتخابی بسیار خوب برای میز مزه است، برای استفاده داخل انواع فست فود نیز مناسب است.

5- پنیر امنتالر

امانتالر پنیری است که در ناحیه اطراف امانتال در کانتون برن در سوئیس به وجود آمده است. این پنیر سنتی، بافت نسبتاً سختی دارد که از شیر گاو تهیه می شود. این پنیر طعم ملایم و آجیلی و عطر و بوی میوه‌ای دارد. دوره بلوغ این پنیر بین 2 تا 18 ماه است. سطح روی پنیر امنتالر دارای سوراخ‌هایی است که به دلیل فرآیند پیچیده تخمیر سوراخ ایجاد می‌شود. پنیر امنتالر یکی از بهترین انواع پنیر برای فست فود است و می‌تواند طعمی لذیذ به فست فودها ببخشد.

6- پنیر گودا

گودا یا به قول محلی‌های هلند How-da” ” یک پنیر هلندی است که نام آن از شهر گودا در هلند گرفته شده است. پنیر گودا یکی از محبوب‌ترین پنیرهای جهان است که 50 تا 60 درصد پنیر مصرفی جهان را به خود اختصاص می‌دهد. این پنیر یک پنیر نیمه‌سخت محسوب می‌شود که به دلیل طعم غنی، منحصر به فرد و بافت یکنواخت آن مشهور است. پنیر گودا به دلیل طعم جذاب خود یکی از بهترین انواع پنیر برای فست فود است.

7- پنیر پستو

پنیر پستو یکی از پنیرهای خاص و جدید برای استفاده در فست فودها است. این پنیر به دلیل داشتن طعم ریحان و سیر برای انواع برگرها و ساندویچ‌ها جذاب است. پنیر پستو از سس پستو الهام گرفته شده و هم رنگ سبز جذابی دارد و هم طعم آن دوست داشتنی است. پنیر پستو مانند بسیاری از پنیرهای دیگر از ایتالیا آمده است.

انواع پنیر برای فست فود را از کجا بخریم؟

انواع پنیر برای فست فود را بشناسید

خوشبختانه برندهای ایرانی توانسته‌اند بسیاری از پنیرها را با طعم و مزه اصیل تولید کنند. برند کالین یکی از این برندها است که انواع پنیر طبیعی و پروسس مناسب برای فست فودها را تولید می‌کند.

پنیرهای طبیعی برند کالین محبوبیت زیادی دارند و می‌توان از آن‌ها روی میز مزه و داخل انواع فست فود استفاده کرد. پنیرهای طبیعی کالین شامل پنیر گودا، پنیر چدار، پنیر گورگونزولا، پنیر امنتالر، پنیر پارمسان، پنیر پستو، پنیر کبابی و انواع پنیر موزارلا است. پنیر موزارلای توپی نیز یکی از انواع پنیرهای این شرکت است که می‌توان از آن برای انواع فست فود استفاده کرد.

پنیرهای پروسس کالین شامل انواع پنیر پیتزا، پنیرهای صبحانه، پنیر لبنه، پنیر خامه‌ای، پنیر دودی، انواع پنیر ورقه‌ای مانند پنیر ورقه ای چدار کالین و انواع دیپ پنیر از جمله دیپ پارمسان و قارچ، دیپ گودا، دیپ چدار و دیپ پستو است.

شما می‌ توانید برای خرید محصولات این برند به وبسایت کالین به آدرس calindairy.com مراجعه کنید.

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه