در این قسمت از گهر به آموزش روش خشك كردن پسته تازه در منزل می پردازیم. روش خشک کردن پسته تازه در منزل یک روش ساده و موثر برای نگهداری و استفاده طولانی مدت از پسته است. خشک کردن پسته به شکل خانگی میتواند به شما امکان دهد تا از طعم و مزه متفاوت آن استفاده کنید. ساده ترین روش برای خشک کردن پسته، استفاده از فر است. ابتدا پستهها را با آب شستشو دهید و خشک کنید. سپس آنها را در دمای ۱۳۰-۱۴۰ درجه سلسیوس حدود ۲۰-۳۰ دقیقه پخته و خشک کنید.
روش خشك كردن پسته تازه در منزل
- فوت و فن خشک کردن پسته تازه
ممکن است شما پسته تازه خرید کرده باشید و قصد دارید خودتان در منزل آن را خشک کنید، پس با ما همراه باشید تا طرز خشک کرده پسته تر را با شما در میان بگذاریم.
خشک کردن پسته
- 1- اکنون پسته ها را از نایلون خارج کرده و پوست ها را جدا کنید.
- 2- پسته هایی که پوست آنها جدا نشده است کال (پوک) و دور ریز هستند.
- 3- برای خشک کردن پسته تازه، پسته ها را می توانید در آفتاب خشک کنید یا در یک تابه تفت روی شعله کم قرار دهید تا خشک شود.
- 4- استفاده از نمک هم ماندگاری پسته را افزایش می دهد. پسته ها را آبکش کنید و در یک سینی بزرگ در آفتاب خشک کنید.
- نکات
- ۱- هنگام پوست گرفتن پسته های تازه نگران در بسته بودن پستهها نباشید، طی فرآیند خشک شدن پسته، خیلی از پستهها خود بـه خود درشان باز می شود.
- ۲- تجربه نشان داده اسـت پسته فریز شده خیلی آسانتر پوست گرفته میشوند.
- ۳- پسته تازه مرغوب پستهای اسـت کـه خودش درش باز شده باشد.
- روش خشك كردن پسته تازه در فر
- ساده ترین روش برای خشک کردن پسته، استفاده از فر است. ابتدا پسته ها را با آب شستشو دهید و خشک کنید. سپس آنها را در دمای ۱۳۰-۱۴۰ درجه حدود ۲۰-۳۰ دقیقه پخته و خشک کنید.