طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی ویژه شب یلدا

دسته بندي : دسر,سبک زندگی
تاريخ : 28 آذر

شب یلدا نزدیک است و همه خانم ها در تدارک بهترین دسرها برای این شب هستند. گهر در این بخش طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی ویژه شب یلدا را به شما عزیزان آموزش می دهد.

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی ویژه شب یلدا

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی ویژه شب یلدا, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم:

خامه ۲ لیوان   /   شیر ۱/۲ لیوان   /   شکر ۱/۲ لیوان   /   اسانس وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری

پودر ژلاتین ۷ قاشق چایخوری   /   ژله توت فرنگی ۱ بسته   /   توت فرنگی مقداری

طرز تهیه : پودر ژلاتین را داخل کاسه ای بریزید و به آن ۷ قاشق چایخوری آب اضافه کنید.

کاسه را روی حرارت بخار آب قرار دهید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید تا پودر ژلاتین حل شود ( در صورت لزوم میتوانید چند قاشق دیگر آب اضافه کنید ).

شکر ، شیر و خامه را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد غلیظ شوند.

پس از غلیظ شدن مواد اسانس وانیل و ژلاتین حل شده را اضافه کنید ، خوب هم بزنید تا مایه پاناکوتا یکدست شود سپس از روی حرارت بردارید.

مواد را از یک صافی عبور دهید و داخل لیوان بریزید ( ۱/۳ لیوان را با مایه پاناکوتا پر کنید ) ، لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا پاناکوتا بسته شود.

ژله توت فرنگی را در ۱ لیوان اب جوش حل کنید سپس ۱ لیوان اب سرد به آن اضافه کنید.

ژله را روی پاناکوتاهای بسته شده بریزید ، چند توت فرنگی خرد کنید و داخل مایه ژله بیندازید ، لیوان ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله بسته شود سپس سرو کنید.

طرز تهیه پاناکوتای توت فرنگی

مواد لازم :

خامه : ۱ پیمانه

شیر : یک سوم پیمانه

شکر : دو سوم پیمانه

پودر ژلاتین : ۱ قاشق غذاخوری

وانیل : ۱ قاشق مرباخوری

ژله توت فرنگی : نصف بسته

قالب سیلیکونی قلب

روش تهیه :

اول شیر رو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید.

بعد مخلوط شیر و ژلاتین رو بذارید روی کتری یا توی ماکروفر تا ژلاتین حل بشه .

خامه ، شکر و وانیل رو در یه قابلمه ریخته و مخلوط کنید.

بعد بزارید روی شعله خیلی کم فقط در حدی که مایع گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه.

بعد از اینکه ژلاتین در شیر حل شد ، شیر رو به خامه اضافه کنید.

قالب رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب بریزید. تقریبا یک سوم قلبها رو پر کنید .

حدود ۴۵ دقیقه داخل یخچال یا ۲۰ – ۲۵ دقیقه داخل فریز بزارید تا خودشو بگیره.

نکته: قبل از ریختن مایع داخل قالب یک سینی زیر قالب بزارید چون قالب های سیلیکونی انعطاف زیادی دارن.

نصف بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و اجازه بدین کمی خنک بشه . زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید .

یه مقدار از ژله رو نگهدارید برای انتهای کار … ( داخل قالب ، شکل قلب گود داریم که بعدا می خوایم با این ژله اونو پر کنیم ).

دوباره به یخچال انتقال بدید و بذارید ژله ببنده. من چون از ژله دکتر اوتکر  استفاده کردم ۵ دقیقه گذاشتم ببنده اما ژله های ایرانی زمان بیشتری نیاز دارن.

حالا مقدار باقی مونده پاناکوتا رو روی ژله بریزید و دوباره بزارید تا ببنده. اینبار مدت بیشتری لازمه حدودا” ۴-۳ ساعت داخل یخچال بذارید تا حسابی ببنده .

نکته: زمان بستن مواد داخل یخچال به دمای یخچالتون بستگی داره!

حالا باید یکی یکی پاناکوتا رو از قالب خارج کنید. با یک کارد پنیر خوری که تیز نباشه دور دسر رو از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرتون برگردونید.

نکته: یکی یکی اینکارو بکنید چون اگه همه رو با هم داخل یه ظرف برگردونید انتقال دادنشون به ظرف سروتون یه مقدار مشکله.

الان باید قسمت خالی قلبی شکل رو با باقی مونده ژله پر کنید و بزارید داخل یخچال.

نکته : اگه توی این مدت ژله تون بسته شده باشه می تونید مجددا روی کتری قرار بدین تا شل بشه . البته حتما حواستون باشه که ژله سرد بشه بعد روی پاناکوتا بریزید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي