دستور پخت پاناکوتای خرما

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 23 مهر

پاناکوتای خرما یک دسر فوق العاده خوشمزه و البته زیبا می باشد در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را می خوانید

دستور پخت پاناکوتای خرما

دستور پخت پاناکوتای خرما, پورتال خبری فرهنگی گهر

طرز تهیه پاناکوتای خرما

مواد لازم برای پاناکوتای خرما :

 خرما۱۷ عدد
 شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر (یک و یک‌چهارم پیمانه)
عسل۲ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو۲ قاشق سوپخوری
شکلات تلخ خرد کرده۷۰ گرم
خامه صبحانه۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین۱ قاشق سوپخوری
وانیلینیک چهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته برای تزئینبه میزان لازم

مراحل تهیه پاناکوتای خرما : 

هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و ‌پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.

آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.

اینک پاناکوتای خرما را در ۱۲ قالب‌ به گنجایش ۶۰ میلی لیتر بریزید و دست کم ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي