دستور پخت پاناکوتای خرما
پاناکوتای خرما یک دسر فوق العاده خوشمزه و البته زیبا می باشد در ادامه طرز تهیه این دسر خوشمزه را می خوانید
دستور پخت پاناکوتای خرما
طرز تهیه پاناکوتای خرما
مواد لازم برای پاناکوتای خرما :
خرما | ۱۷ عدد |
شیر | ۳۰۰ میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه) |
عسل | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر کاکائو | ۲ قاشق سوپخوری |
شکلات تلخ خرد کرده | ۷۰ گرم |
خامه صبحانه | ۲۰۰ گرم |
پودر ژلاتین | ۱ قاشق سوپخوری |
وانیلین | یک چهارم قاشق چایخوری |
خامه فرم گرفته برای تزئین | به میزان لازم |
مراحل تهیه پاناکوتای خرما :
هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید.
آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید.
اینک پاناکوتای خرما را در ۱۲ قالب به گنجایش ۶۰ میلی لیتر بریزید و دست کم ۴ ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید.