دستور پخت شیرینی شکر پاره

شیرینی شکر پاره شیرینی ترکیه ای است که معمولا با شهد آن سرو می شود. این شیرینی خوشمزه را می توانید در فصل زمستان تهیه نمایید و همراه چای میل کنید. در ادامه مطلب دستور پخت شیرینی شکر پاره را برای شما کاربران همیشگی تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

دستور پخت شیرینی شکر پاره

دستور پخت شیرینی شکر پاره

مواد لازم شیرینی شکر پاره

  • تخم مرغ  ۳ عدد
  • شکر  ۱/۲ پیمانه
  •  روغن مایع  ۱/۲ پیمانه
  •  روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  •  آرد  ۲پیمانه
  • آرد سمولینا (ایرمیک)  ۱ پیمانه
  • بکینگ پودر  ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر هل  1 قاشق مربا خوری
  • وانیل  مقداری
  • کره  ۱۲۵ گرم
  • زرده تخم مرغ(برای رویه ی شیرینی) ۱ عدد
  • شیر (برای رویه ی شیرینی)  1 قاشق

مواد لازم برای درست کردن شربت (شهد)

  • شکر  ۲ پیمانه
  • آب  ۱ پیمانه
  • گلاب ۱/۲ پیمانه
  • پودر هل ۱/۲ قاشق چایخوری
  • زعفران  مقداری

مراحل تهیه شیرینی شکر پاره

دستور پخت شیرینی شکر پاره

  1. تمام مواد شربت را با هم مخلوط کرده روی حرارت میذاریم 10 دقیقه زمان میدیم تا بجوشه و شکر حل بشه.
  2. تخم مرغ ها وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم .
  3. کره را که به دمای محیط رسیده همراه روغن اضافه کرده و مخلوط می کنیم.
  4. آرد سمولینا، پودر هل و بکینگ پودر را هم اضافه کرده ودر آخر آرد الک شده را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیر بدست نچسبه، (خمیر نرم و لطیفی بدست میاد).
  5. کف سینی کاغذ روغنی انداخته از خمیر به اندازه گردو برداشته و با دست فرم میدهیم و داخل سینی میچینیم.
  6. مخلوط زرده و شیر را روی شیرینی میزنیم و با چنگال طرح میدیم و داخل فر 180 درجه که یک از قبل گرم شده به مدت 30_25 دقیقه میذاریم تا آماده بشه.
  7. شربت ولرم رو روی شیرینی داغ می ریزیم و 15 دقیقه اجازه میدیم تا شهد به خورد شیرینی بره و بعد نوش جان می کنیم.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه