طرز تهیه پیده اسفناج پنیری

پیده اسفناج پنیری نوعی نان غذایی بسیار خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای است. پیده اسفناج را می توان به عنوان پیش غذا و حتی غذای اصلی استفاده کرد چرا که از نظر ارزش غذایی، غذایی مقوی و کامل است. در این بخش از گهر طرز تهیه پیده اسفناج پنیری را برای شما کاربران همیشگی تهیه کرده ایم.

طرز تهیه پیده اسفناج پنیری

 

مواد لازم برای تهیه پیده اسفناج

آرد سفید شیرینی پزی ۳۷۵ گرم

مخمر فوری۱قاشق چای خوری

نمک ۱قاشق چای خوری

آب۲۵۰_۳۰۰میلی لیتر

روغن زیتون ۱قاشق غذاخوری

 

مواد میانی:

برگ اسفناج۵۰۰گرم

پنیر فتا۳۰۰گرم

تخم مرغ۴عدد

فلفل سیاه به مقدار دلخواه

طرز تهیه پیده اسفناج پنیری

اول خمیر رو آماده کنید.آرد و مخمر و نمک با هم مخلوط کنید.آب و روغن رو اضافه کنید و سپس مواد رو دوباره مخلوط کنید.روی سطح صافی کمی آرد بپاشید و خمیر رو ورز بدین حدود پنج دقیقه تا نرم و صاف بشه بعد داخل یه ظرف چرب شده بذارین روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم خمیر دو برابر بشه.

بعد پف خمیر که حجیم شده با دست بگیرید روی سطح صافی کمی ورز بدین چهار قسمت کنید. هر قسمت رو بصورت بیضی کشیده و بلند باز کنید.یک چهارم از مواد میانی رو روی سطح خمیر پخش کنید بطوری که از لبه ها فاصله داشته باشه بعد لبه ها رو برگردونید دو طرف ابتدا و انتها به هم نزدیک کنید. روی نونا رو بپوشونید به مدت نیم ساعت استراحت بدین بعد هم در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰درجه سانتی گراد به مدت تقریبا بیست دقیقه قرار بدین و تا گرمه این نون خوشمزه رو نوش جان کنید.

مواد میانی پیده اسفناج

برگهای اسفناج رو بشویید بذارین تا آب اضافیش خارج بشه بعد خرد کنید و داخل یه قابلمه بریزید اجازه بدین روی حرارت پخته و آبش تموم بشه.و از روی حرارت بردارین تا خنک بشه.تخم مرغها رو در یه کاسه بشکنید به هم بزنید.فلفل و پنیر اضافه کنید و مخلوط کنید و در آخر با اسفناج پخته شده مخلوط کنید.

چند نکته

– میتونید به جای پنیر فتا از پنیر سفید یا خامه ای هم استفاده کنید.
– میتونید با این خمیر شش تا نون کوچکتر داشته باشید.
– پنیر پیتزابرای خوشمزه تر شدن استفاده کنید.
– میتونید از گوشت چرخ شده و تفت داده شده با پیاز و ادویه جات برای مواد میانی استفاده کنید.
– اگه مخمر فوری نیست با کمی از آب ولرم در دستور و یه قاشق شکر عمل بیارین بعد استفاده کنید.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه