روش خشک کردن به برای دمنوش

تاريخ : 26 اکتبر

در این بخش از گهر به شیوه خشک کردن “به” برای دمنوش خواهیم پرداخت. انتخاب میوه به برای دمنوش یک گزینه بسیار مناسب محسوب می شود چراکه این میوه خواص بسیاری برای انواع بیماری ها از جمله اختلالات گوارشی مانند درد معده و روده (التهاب دستگاه گوارش) دارد و علاوه بر این برای درمان سرفه نیز مفید است. همچنین جالب است بدانید که به، حاوی فیبر و چندین ویتامین و مواد معدنی ضروری است که آنها را به یک مکمل مغذی برای تقریباً هر رژیم غذایی تبدیل می کند. 

نحوه خشک کردن به برای دمنوش

روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

میوه به که به عنوان سیب طلایی معروف است، از جمله میوه های خوشمزه و خوش طعمی است که هم به عنوان میوه هم در تهیه غذا و دمنوش کاربرد دارد. این میوه خوشمزه حاوی ویتامین‌های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است و خواص زیادی برای سلامتی بهمراه دارد. خشک کردن میوه به یک روش عالی برای ماندگاری و داشتن این میوه برای تمام فصول است. در ادامه این مطلب شما را با روش های خشک کردن میوه به برای چای، دمنوش، در آفتاب، فر، ماکروفر، و روش های سنتی و صنعتی آشنا خواهیم کرد.

طرز خشک کردن میوه به به روش خانگی و سنتی

روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

برای خشک کردن به در خانه به این نکات توجه کنید:

  • – میوه های تمیز و سالم و بدون لک را انتخاب کنید.
  • – میوه ها را به خوبی بشویید تا پرز‌های روی آن از بین برود.هسته ها را جدا کنید.
  • – بعد میوه ها را در آبکش قرار دهید تا کاملا خشک شوند.
  • – میوه به را می توانید با پوست یا بدون پوست خشک کنید.

طرز تهیه چیپس میوه به، به سبک سنتی

  • – ابتدا به ها را بصورت ورقه های بسیار باریک ۳ الی ۶ سانتی متر برش بزنید.
  • – یک ورق آلمینویمی را روی بخاری یا شوفاژ داغ بگذارید.
  • – برش های به را کنار هم قرار دهید.
  • – خشک کشدن میوه به ۳ ال ۴ روز طول می کشد. در طی این چند روز طی هر چند ساعت یکبار ورقه های به را برگردانید تا بصورت یکنواخت خشک شوند.

روش خشک کردن میوه به برای دمنوش

  • روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر
  • – میوه ها را به خوبی بشویید و خشک کنید.
  • – می توانید به ها را برش بزنید یا رنده کنید. (از رنده درشت استفاده کنید)
  • – برش ها یا به های رنده شده را می توانید روی بخاری، شوفاژ یا فر خشک کنید.
  • – توجه داشته باشید برای اینکه میوه به خشک شده بافت نرمی داشته باشد،نباید خیلی خشک شوند.
  • – در ادامه یک ماهیتابه را روی حرارت بگذارید و بعد به های خشک شده را اضافه کنید و تفت بدهید.
  • – وقتی به ها به رنگ قهوه ای تبدیل شدند ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
  • – به هایی که خنک شدند را درون ظرف شیشه ای بریزید و در جایی خنک و بدون رطوبت قرار دهید.

روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

روش خشک کردن میوه به برای چای

  • برای شروع به ها را به خوبی بشوید و خشک کنید.
  • بعد میوه های به را با استفاده از رنده درشت رنده کنید.
  • میوه ها را درون سینی بزرگ بریزید و خشک کنید.
  • زمانی که رطوبت به های رنده شده گرفته و خشک شد،آنها را درون ماهیتابه بریزید و با حرارت کم تفت بدهید.
  • در طول این مدت به ها را هم بزنید تا نسوزند و رنگ آن مانند چای شود.
  • به ها را کنار بگذارید تا خنک شوند.
  • بعد از خنک شدن آنها را درون ظرف شیشه ای بریزید و در جای خنک و بدون رطوبت بگذارید.

طرز تهیه چیپس میوه به در ماکروفر

  • برای شروع میوه های به را خوب بشویید و خشک کنید.
  • بعد میوه های به را بصورت ورقه های نازک برش بزنید.
  • میوه ها را بافاصله در کف سینی ماکروفر بچینید.
  • دمای ماکروفر را روی حرارت ۳۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و در فر را ببندید.
  • برای جلوگیری از خشک شدن زیاد،هر ۲ ساعت میوه ها را کنترل کنید.
  • زمانی که میوه های به خوب خشک شدند از ماکروفر خارج کنید و اجازه دهید خنک شوند.

طرز خشک کردن به در توستر

روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

  • – ابتدا میوه های به سالم را جدا کنید و خوب بشویید.
  • – بعد از شستن، میوه ها را کاملا خشک کنید و به اندازه های مساوی برش یزنید.
  • – کف سینی توتسر یک کاغذ روغنی قرار دهید تا از چسبیدن برش میوه ها به کف سینی جلوگیری کنید.
  • – دمای توستر را روی ۷۵ درجه سانتیگراد یا ۱۳۵ درجه فارنهایت تنظیم کنید.
  • – خشک کردن میوه در توستر به ۱ الی ۲ روز زمان نیاز دارد.
  • – بعد از گذشت یک روز اگر میوه های به خشک نشده بودند آنها را از توستر بیرون نیاورد، فقط هر دو ساعت میوه ها را کنترل کنید تا خشک شوند.
  • – بعد از خنک شدن میوه ها را درون ظرف بدون قرار دهید تا نم باقی مانده خارج شود.
  • – میوهای به خشک شده را در جای خنک و بدون رطوبت نگهداری کنید.

طرز خشک کردن به در آفتاب

خشک کردن میوه در آفتاب چند روز زمان نیاز دارد،پس قبل از شرو کار از آفتابی بودن هوا برای چند روز متوالی اطمینان حاصل کنید.

  • – میوه های به را خوب بشویید و خشک کنید.
  • – بعد میوه ها را در اندازهای نازک بصورت خلالی یا ورقه ای برش بزنید.
  • – برای خشک کردن به در افتاب می توانید از سینی،سبد یا سینی توری استفاده کنید.
  • – میوه ها را با فاصله روی سینی بچینید و زیر آفتاب مستقیم قرار دهید.
  • – هر چند ساعت میوه های به را برگردانید تا کاملا خشک شوند.
  • – برای جلوگیری از نشستن گرد و خاک، روی میوه ها را با تور یا پارچه توری بپوشانید.
  • – می توانید میوه ها را شب داخل خانه بیاورید و صبح روز بعد دوباره سینی را در آفتاب قرار دهید.
  • – این کار را تا زمان خشک شدن کامل میوه های به انجام دهید.خشک کردن میوه در آفتاب ۳ الی ۴ روز طول می کشد.

طرز تهیه چیپس میوه به در فر

روش خشک کردن به برای دمنوش, جدید ۱۴۰۱ -❤️ گهر

  • – میوه های به را بشوید و خشک کنید.
  • – به ها را به صورت ورقه ای نازک ۳ الی ۶ سانتی برش بزنید (بصورت خلالی هم می توانید برش بزنید).
  • – یک تکه فویل در کف سینی فر قرار دهید.
  • – برش های به را با فاصله روی سینی بچینید.
  • – فر را روی حرارت ۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  • – زمانی که میوه ها در فر قرار دارند گاهی اوقات آنها را جابه جا کنید تا بصورت یکنواخت خشک شوند.

خشک کردن میوه به به روش صنعتی

توجه داشته باشید که این روش برای کارخانجاتی که حجم بالای میوه ها و زمان محدودی دارند،مناسب است.

طرز تهیه چیپس میوه به به روش صنعتی

  • – میوه ها به را شسته و خشک کنید.
  • – میوه های به را خرد کنید.
  • – برای ماندگاری طولانی مدت میوه های خرد شده را درون ترکیبات سولفید گوگردقرار دهید.
  • – میوه های به را از ترکیبات سولفید گوگرد خارج کنید و برای خشک شدن آنها را در دستگاه میوه خشک کن صنعتی قرار می دهید.
طرز خشک کردن میوه به، برای چای و دمنوش در آفتاب، فر و روش صنعتی
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي