دستور پخت کیک شیفون پرتقالی

امتیاز دهید

کیک شیفون پرتقالی نمونه ای دیگر از کیک های خوشمزه و خوش عطر است که علاوه بر خوده کیک به سطح روی کیک نیر سس پرتقالی اضافه می شود که طعم و خوشمزگی این کیک را چندین برابر می کند. در ادامه مطلب دستور پخت کیک شیفون پرتقالی را برای شما کاربران همیشگی تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

دستور پخت کیک شیفون پرتقالی

دستور پخت کیک شیفون پرتقالی

مواد لازم

  • تخم مرغ بزرگ 6 عدد
  • آرد 2 و 1/4  پیمانه (300گرم)
  • شکر سفید یک و نیم پیمانه (300 گرم)
  • بیکینگ پودر 3 ق چای خوری
  • نمک 1/2  قاشق چای خوری
  • روغن مایع 1/2  پیمانه (120 میلی لیتر)
  • آب پرتقال طبیعی 3/4  پیمانه (180 میلی لیتر)
  • کرم تارتار 1/2 قاشق چای خوری
  • وانیل پودری  1/2 قاشق چای خوری

مواد لازم برای سس

اب پرتقال یک لیوان
نشاسته ذرت دو قاشق غذا خوری
شکر دو قاشق غذاخوری
ژله پرتقال 50گرم

طرز تهیه:

  1. زرده ها و سفیده های تخم مرغ را از هم جدا کنید.
  2. به سفیده ها کرم تارتار را اضافه کنید. (اگر تارتار نداشتید 1 قاشق چای خوری آبلیمو بزنید.) و هم بزنید تا کمی پف کند.
  3. نیمی از شکر را قاشق قاشق به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و به مرحله ی استیف پیک برسد.
  4. سفیده ی فرم گرفته را در یخچال بگذارید.
  5. نیمی از شکر + زرده ها و وانیل را در ظرف دیگر بریزید و هم بزنید تا کاملا کرم و کشدار شود.
  6. روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کنید و هم بزنید.
  7. آرد و بکینگ پودر و نمک را الک کنید. و به مواد زرده اضافه کردم و با دور کند همزن بزنید تا یکدست شود.
  8. سفیده را در دو یا سه مرحله داخل مواد کیک فولد کنید تا کاملا یکدست شود.
  9. درون قالب 25 یا دو عدد قالب 20 کاغذ روغنی قرار داده و مایع کیک را داخل آن بریزید.
  10. کیک را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 50 دقیقه بپزید.
  11.  شکرو نشاسته ذرت  را با یک لیوان آب پرتقال روی حرارت قرار دهید.
  12. مواد را مرتب هم زده تا شبیه فرنی شود.
  13.  پودر ژله پرتقال را افزوده و از روی حرارت بردارید.
  14. بعد از سرد شدن کیک و  سس، روی کیک را با سس پرتقالی بپوشانید.

نکته: حتما از آب پرتقال طبیعی یا رانی پرتقال استفاده کنید.

اگر می خواهید شیفون پرتقال و نارگیل درست کنید در مرحله ی اضافه کردن آرد، یک چهارم پودر نارگیل اضافه کنید. (نیازی به کم کردن میزان آرد نیست)

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه