نخود فرنگی یکی از افزودنی های بسیار غنی از پروتئین و پر خاصیت می باشد. در این محتوا روش پخت نخود فرنگی فریز شده را تهیه کرده ایم. شما می توانید از نخود فرنگی در پاستا، سوت و یا هر غذای دیگری استفاده کنید.
روش پخت نخود فرنگی فریز شده
1- ابتدا 3 تا 4پیمانه آب را در قابلمه بگذارید بجوشد تا قل بخورد.
2- نخود فرنگی ها را در آب بریزید و کامل هم بزنید و بگذارید تا بجوشد
3- بعد از 2 3 دقیقه قل خوردن نخود ها را از آب بیرون بیاورید.
توجه داشته باشد که نخود های منجمد شده نهایت 2 تا 4 دقیقه زمان می برد تا آماده شوند و نباید آنها بیشتر در آب جوش بگذارید.
4- بگذارید آب نخود ها گرفته شود و آنها را خشک کنید.
5- در مرحله آخر نخود ها را در 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره و یا حتی برای سالم تر شده آن می توانید در روغن زیتون حرارت دهید.
1- نخود فرنگی های فریز شده را در یک ظرف پیرکس در دار بریزید و به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.
2- بعد از یخ زدایی نخودها، آنها را به صورت کاملا جدا از هم در بشقاب ریخته و 2 تا 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا بپزد.