روش پخت نخود فرنگی فریز شده (2 روش متفاوت)

نخود فرنگی یکی از افزودنی های بسیار غنی از پروتئین و پر خاصیت می باشد. در این محتوا روش پخت نخود فرنگی فریز شده را تهیه کرده ایم. شما می توانید از نخود فرنگی در پاستا، سوت و یا هر غذای دیگری استفاده کنید.

روش پخت نخود فرنگی فریز شده (2 روش متفاوت)

روش پخت نخود فرنگی فریز شده

پخت نخود فرنگی یخ زده در قابلمه

1- ابتدا 3 تا 4پیمانه آب را در قابلمه بگذارید بجوشد تا قل بخورد.

2- نخود فرنگی ها را در آب بریزید و کامل هم بزنید و بگذارید تا بجوشد

توجه کنید هنگام ریختن نخود ها در آب نباید به هم چسبیده باشند وگرنه کامل نمی پزند. پس قبل از ریختن نخود ها در آب آنها به آرامی با قاشق چوبی جدا نکنید؛ دقت کنید که نخود ها له نشوند.

3- بعد از 2 3 دقیقه قل خوردن نخود ها را از آب بیرون بیاورید.

باید نخود ها مانند نخود تازه سبز رنگ باشند اما نرم باشند و به راحتی جویده شوند.
توجه داشته باشد که نخود های منجمد شده نهایت 2 تا 4 دقیقه زمان می برد تا آماده شوند و نباید آنها بیشتر در آب جوش بگذارید.

4- بگذارید آب نخود ها گرفته شود و آنها را خشک کنید.

5- در مرحله آخر نخود ها را در 1 تا 2 قاشق غذاخوری کره و یا حتی برای سالم تر شده آن می توانید در روغن زیتون حرارت دهید.

اگر چه انجام این کار لازم و ضروری نیست، اما به نخودها طعمی عالی داده و باعث جلوگیری از چسبیدن نخودها به هم یا وا رفتن آن ها می شود.

یخ زدایی و پخت نخود فرنگی در مایکروویو

1- نخود فرنگی های فریز شده را در یک ظرف پیرکس در دار بریزید و به مدت 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید.

در این روش نخودها به جای جوش خوردن بخار میکند و نرم می شوند.

2- بعد از یخ زدایی نخودها، آنها را به صورت کاملا جدا از هم در بشقاب ریخته و 2 تا 3 دقیقه در مایکروفر قرار دهید تا بپزد.

توجه داشته باشید که برای ترد تر شدن نخود ها می توانید قبل از اینکه در مایکروفر بگذارید 1 تا 2 قاشق غذاخوری به آنها آب بپاشید
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه