در این پست از گهر به بررسی هزینه لیزر جای جوش می پردازیم. لیزر جای جوش یک تکنولوژی پیشرفته است که برای بازسازی سطح پوست استفاده می شود. این تکنولوژی از نور قوی و متمرکز لیزر استفاده می کند تا قسمت مورد نظر را ترمیم کند. جوش صورت از مشکلات پوستی رایجی است که ممکن است در ناحیه صورت ظاهر شود. یکی از روشهای درمانی برای جای جوش استفاده از تکنولوژی لیزر صورت است.
نتایج قابل مشاهده با لیزر فرکشنال در اغلب موارد حداقل نیاز به ۳ جلسه درمان با لیزر ری سرفیسینگ و ۵ جلسه درمان با لیزر فرکشنال غیرابلیتیو دارند. قیمت هر لیزر درمانی بسته به نوع درمان لیزر، پیشنهادهای ویژه، برنامه درمان (مانند تعداد جلسات مورد نیاز) و غیره متغیر است. درمان های لیزری همیشه باید توسط متخصص پوست در کلینیک انجام شوند.
هزینه درمان لیزر برای جای جوش ها متفاوت است. این روش می تواند از ۲۰۰ هزار تومان تا ۴۰۰ هزارتومان به ازای هر درمان، بسته به اندازه زخم هزینه داشته باشد.
درمان جای جوش با لیزر
لیزر جای جوش یکی از موثرترین روش ها برای درمان جای جوش و بهبود ظاهر کلی پوست است. در حالی که محصولات موضعی مراقبت از پوست می توانند به کنترل آکنه و محو شدن هایپرپیگمانتاسیون بعد از التهاب کمک کنند، کاهش واقعی جای جوش به طور معمول نیاز به درمان قوی تری دارد.
اگر در حال حاضر با جوش فعال و جای جوش دست و پنجه نرم می کنید، مهم است قبل از شروع هر گونه درمان زیبایی اضافی، ابتدا جوش های فعال را با روش های موثر درمان کنید.
انواع مختلف لیزر جای جوش
لیزرها دستگاه هایی هستند که پرتوهای شدید نور را در طول موج مشخصی منتشر می کنند. اساساً دو نوع لیزر وجود دارد که برای درمان جای جوش (اسکار آکنه) به کار می روند:
1- لیزر ابلیتیو:
لایه بیرونی پوست مورد هدف قرار می گیرد.
2- لیزر غیرابلیتیو:
فرآیند تاباندن نور برای تحریک تولید کلاژن جدید در لایه های عمیق پوست صورت می گیرد.
در گذشته از لیزرها برای مناطق وسیعی از پوست استفاده می شد – اغلب کل صورت. لیزر کل صورت نیاز به چندین هفته استراحت نیاز دارد و اثرات جانبی قابل توجهی (تغییر رنگ پوست، زخم ناشی از لیزر و غیره) ایجاد می کند. با این حال در دهه گذشته اکثر متخصصان پوست استفاده از یک روش ایمن تر از لیزر را به نام لیزر فرکشنال آغاز کرده اند.
لیزر فرکشنال چیست؟
لیزر فرکشنال (فرکسل) از لیزر برای گرم کردن نواحی کوچک و مشخص (۳۰۰ میکرون) پوست استفاده می کند. این روش بهبود سریع پوست با اثرات جانبی کمتری نسبت به لیزر کل صورت ایجاد می کند. با حذف بخشی از پوست لیزرهای فرکشنال باعث می شوند که پوست صاف تر و یکدست تر به نظر برسد. گرمای تولید شده توسط لیزر باعث می شود سلول های پوستی درم (فیبروبلاست ها) بافت زخم را از هم جدا کرده و آن را با کلاژن جدید جایگزین می کند. در نتیجه پوست جدید سفت تر و درخشان تر از پوست آسیب دیده به نظر خواهد رسید. آکنه اسکارها معمولاً کم عمق و کمتر قابل توجه خواهند بود. دو نوع لیزر فرکشنال وجود دارد:
1- ابلیتیو:
مانند لیزرهای CO۲ و لیزرهای اربیوم یاگ. لیزهای CO۲ قوی تر بوده و به لایه های عمیق تر پوست نفوذ می کنند. با این حال، دردناک بوده و به استراحت بیشتری نیاز دارند. لیزر ابلیتیو با استفاده از تکنولوژی اربیوم اثرات جانبی کمتری دارد اما نتایج ضعیف تری ایجاد می کند.
2- غیرابلیتیو:
این لیزرها از پرتوی باریک نور مادون قرمز (1450 یا 1550 نانومتر) استفاده می کنند، ملایم تر هستند و سوختگی ایجاد نمی کنند. برای نتایج مشهود، لیزرهای غیرابلیتیو به 3 تا 5 جلسه درمان نیاز دارند. لیزرهای فرکشنال غیرابلیتیو، انرژی خود را از طریق سطح پوست ارسال می کنند، بدون اینکه به لایه بیرونی پوست آسیب برسانند. مزیت این لیزر این است که تنها به 2 الی 3 روز استراحت نیاز دارد، با این حال اکثر بیماران حداقل به 5 جلسه درمان با این لیزر نیاز دارند تا با کارایی لیزر های CO۲ برابر شود.
فرآیند لیزر جای جوش
درمان های لیزری برای جای جوش روش های سرپایی هستند که توسط متخصصان دارای گواهینامه معتبر انجام می شوند. این روش ها نیاز به بی حسی موضعی (برخی اوقات سدیشن) برای بی حس کردن پوست دارند. لیزرهای فرکشنال روی ناحیه مورد هدف جا به جا می شوند، سلول های آسیب دیده پوست را نابود کرده و رشد سلول های جدید و سالم را افزایش می دهد. هر جلسه درمانی معمولاً بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه طول می کشد.
چه نوع اسکار آکنه ای با لیزر درمان می شود؟
عوارض لیزر جای جوش
این روش دارای عوارض جانبی خفیف از قبیل درد، تورم و قرمزی پوست همراه است. این عوارض معمولاً طی چند روز برطرف می شوند. در این مدت باید از قرار گرفتن در معرض آفتاب خودداری کنید.
آیا لیزر می تواند هایپرپیگمانتاسیون را بهبود بخشد؟
در حالی که هایپرپیگمانتاسیون اسکار نیست، اما به خوبی با لیزر درمان می شود. گفته می شود که هایپرپیگمانتاسیون معمولاً بدون لیزر می تواند به طور موثر درمان شود. روش جایگزینی کمتر تهاجمی و با هزینه پایین تر، درمان با ضد لک ها است. راه دیگر برای درمان هایپرپیگمانتاسیون استفاده از لایه بردارهای شیمیایی غیرتهاجمی است که توسط متخصص پوست انجام می شود.