هزینه عینک تامین اجتماعی 1403 (پیگیری و نحوه دریافت هزینه عینک)

امتیاز دهید

این بخش مربوط به تعرفه هزینه عینک تامین اجتماعی در سال 1403 است. همانطور که می دانید سازمان بیمه تامین اجتماعی، اخیرا، درصدی از هزینه های عینک و شیشه عینک طبی را براساس شرایطی متقبل شده است. برای اطلاع از تعرفه و نحوه ثبت نام در سایت سازمان تامین اجتماعی و نکات مهم پرداختی های بیمه، ادامه مطلب را بخوانید.

هزینه عینک تامین اجتماعی 1403

تنها با ارائه مدارک لازم و بدون نیاز به تایید پزشک برای عینک طبی هزینه هایی تا سقف 200 هزار تومان قابل پرداخت است.اگر تعرفه اقلام از 200تا 500 هزار تومان باشد باید تاییدیه پزشک عمومی را داشته و اقلامی که تعرفه های بالاتری از 500 هزار تومان داشته باشد باید توسط شورای پزشکی برای پرداخت هزینه بررسی شوند.
 

نکته: این مبالغ حدودی است و ممکن است تغییر کند و حتما باید پزشک متخصص چشم نسخه آن را تایید کند.

نکته 2: توجه داشته باشید که این مبالغ حدودی است و باید نسخه پزشک را در بخش اروتز و پروتز سایت سازمان تامین اجتماعی آپلود نمایید.

مدارک هزینه عینک تامین اجتماعی

‏‏‏‏‏ اصل گواهی تجویز پزشک متخصص مرتبط، مشتمل بر مشخصات بیمار، تاریخ تجویز، نوع بیماری و ضرورت درمانی نیاز به پروتز و اروتز

اصل فاکتور خرید که مشخصات بیمار و مشخصات کامل پروتز و اروتز در آن درج شده باشد و ممهور به مهر فروشنده معتبر دارای پروانه کسب از مراجع ذی‌صلاح شده باشد و حسب مورد اصل کارت گارانتی

‏‏‏ مدارک و مستندات تشخیصی و درمانی مورد استناد پزشک معالج

ارائه پروتز و یا اروتز خریداری شده نیز دیگر مدرک مورد نیاز است.

هزینه عینک تامین اجتماعی 1403 (پیگیری و نحوه دریافت هزینه عینک)

ثبت نام هزینه عینک تامین اجتماعی

سازمان تامین اجتماعی امکانی را فراهم آورده است تا افراد تحت پوشش بتوانند بدون مراجعه حضوری، هزینه خرید عینک را از شرکت بیمه دریافت نمایند. برای ثبت نام هزینه عینک در سایت تامین اجتماعی کافی‌ست مراحل زیر را دنبال کنید:

1- ابتدا به سایت es.tamin.ir مراجعه کرده و وارد قیمت بیمه‌شدگان شوید.

2- پس از ورود به قسمت بیمه‌شدگان، درخواست پروتز اروتز را انتخاب  کنید.

3- در مرحله بعد نام و گذرواژه خود را وارد کنید تا وارد پرتال تامین اجتماعی خود شوید.

4- پس از انتخاب شعبه پرداخت، نسخه پزشک و فاکتور را آپلود کنید.

مرتبط با این مطلب: انواع شیشه عینک طبی

چه کسانی مشمول دریافت پروتز و اروتز می‌شوند؟

الف‏‏‏- بیمه‌شدگان اجباری و افراد تحت تکفل آنان

ب‏‏‏- بیمه‌شدگان اختیاری وافراد تحت تکفل آنان

ج‏‏‏- بیمه‌شدگان توافقی و افراد تحت تکفل آنان

د‏‏‏- مقرری بگیران بیمه بیکاری و افراد تحت تکفل آنان

هـ‏‏‏- مستمری‌بگیران و افراد تحت تکفل آنان که مشمول ماده ۸۹ قانون تامین اجتماعی می باشند.

هزینه عینک تامین اجتماعی 1403 (پیگیری و نحوه دریافت هزینه عینک)

 دوره تمدید: استفاده مجدد از اقلام ذیل با رعایت دوره تمدید بلامانع بوده و سایر اقلام صرفا برای یکبار به مشمولین قابل پرداخت  است:

همچنین به منظور مساعدت به مستمری‌بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی، هزینه عینک طبی (شیشه و فریم) صرفا بابت یکی از انواع عینک (دوربین، نزدیک بین و آستیگمات)   در صورتی که از تاریخ آخرین پرداخت به آنان حداقل ۱۰ سال گذشته باشد، حداکثر برای یک بار دیگر با رعایت سایر شرایط قابل پرداخت خواهد بود.
پرداخت هزینه سمعک نیز جهت هر دو گوش در کودکان زیر شش سال بلامانع است. مبنای محاسبه سن کودک، تاریخ ثبت درخواست در سیستم متمرکز تعهدات کوتاه مدت است و مرجع معتمد پزشکی مربوطه موظف است نیاز یا عدم نیاز کودک به سمعک برای هر دو گوش را بررسی و اعلام نظر کند.
 
 
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه