ایمپلنت کامل فک بالا و پایین چگونه انجام میشود؟

در واقع  ایمپلنت دندان  جایگزین ریشه از دست رفته دندان ها می میشود. این استوانه فلزی از جنس تیتانیوم را به شکل پیچ در می آورند تا در ابتدای کاشت ایمپلنت در داخل استخوان گیر کافی داشته و ثابت بماند . پس از مدت سه ماه بدن استخوان جدیدی را اطرافش می سازد که با آن همجوشی پیدا می کند . این اتصال استخوان و ایمپلنت بسیار قوی بوده به حدی که یک ایمپلنت تحمل چند روکش ایمپلنت را که بر رویش سوار شود را نیز دارد

ایمپلنت کامل فک بالا و پایین چگونه انجام میشود؟

معمولا روش کاشت ایمپلنت به طریق جراحی و شکافتن لثه جهت دسترسی و دید کافی به استخوان فک می باشد . در روش جدید تر و پیشرفته تر متخصص ایمپلنت به روش پانچ یا ایمپلنت بدون جراحی عمل کاشت دندان را انجام می دهد . با داشتن تصویر سه بعدی یا CBCT از استخوان فک متخصص ایمپلنت دید سه بعدی لازم از موقعیت استخوان فک را خواهد داشت .

در نتیجه با انتخاب ایمپلنت دندان با طول و قطر مناسب آن را در جهت و مسیر مناسب و در محل مناسب درون فک می کارد . از محاسن روش پانچ نداشتن برش لثه با تیغ و بخیه زدن لثه است . حذف این مراحل باعث کاهش درد و التهاب و تورم بعد از کاشت ایمپلنت می گردد .

پس از سه ماه که از گرفتن پیوند ایمپلنت با استخوان اطمینان حاصل گردید متخصص ایمپلنت اقدام به قالبگیری از فک کرده و دندان مصنوعی ثابت یا روکش ایمپلنت را بر روی ایمپلنت کامل فک بالا و پایین قرار می دهد .

 

نکات مهم ایمپلنت فک بالا

در رابطه با ایمپلنت کامل فک بالا و پایین می توان گفت که در ایمپلنت فک بالا، به خاطر اینکه دندان های بالایی بیشترین تاثیر در زیبایی دندان ها را دارند، بنابراین تقاضای بیشتری دارد.

در ایمپلنت فک بالا به علت آنکه ساختار استخوان فک می تواند در فرم چهره فرد تاثیرگذار باشد، باید پس از کشیدن دندان ها، نحوه کاشت ایمپلنت و موقعیت ایمپلنت ها به خوبی توسط متخصص رعایت شود. در کاشت ایمپلنت کامل فک بالا و پایین در قسمت بالایی، لازم است تراکم و ارتفاع کافی در استخوان ها برای کاشت ایمپلنت وجود داشته باشد.

روند انجام ایمپلنت کامل فک بالا و پایین در قسمت بالا به این صورت انجام می شود که ابتدا دندان های بیمار کشیده شده و جای خالی آن تمیز می گردد. بعد از یک دوره بهبودی لازم است بلافاصله پایه های ایمپلنت کاشته شده و قالبی از ایمپلنت روی بافت های اطراف برای دندان ها گرفته شود. سپس با کاشت پایه ها در فک بالا و پایین، دندان های مصنوعی در آزمایشگاه ساخته می شود و این تاج ها توسط متخصص بر روی دندان ها سوار خواهند شد.

 

نکات مهم ایمپلنت فک پایین

در ایمپلنت فک بالا و پایین در قسمت فک پایین میتوان گفت روند جایگزینی دندان در این قسمت از دندان ها توسط ایمپلنت راحت تر میباشد. در ایمپلنت کامل فک بالا و پایین در قسمت پایین می توان تقریبا تمام دندان ها را با روش بارگذاری تاج فوری جایگزین نمود.

در این روش پایه های ایمپلنت در قسمت جلویی فک کاشته شده زیرا تراکم عصبی در این قسمت ها کمتر است و سپس دندان ها به همان روش ایمپلنت فک بالا جایگزین می شوند. در صورتی که فرد از تراکم استخوانی خوبی برخوردار نباشد، لازم است عمل جراحی ترمیمی انجام شده و پیوند استخوان و بافت نرم قبل از انجام ایمپلنت فک بالا و پایین انجام شود.

آیا ایمپلنت تمامی دندان ها امکان پذیر است؟

اگر نیاز به تعویض تمام دندانهای بالایی یا پایینی فک یا تمام دندانهای دهان را دارید ، کاشت دندان کامل با قوس کامل می تواند گزینه ای باشد. برخلاف پروتزهای قابل جابجایی ، ایمپلنت ها در فک به عنوان جایگزینی طولانی مدت برای دندان های از دست رفته ایمن هستند.

در حالی که ایمپلنت های دندانپزشکی سنتی می توانند یک یا چند دندان پشت سر را جایگزین کنند ، کاشت قوس های کامل از یک پل ثابت برای جایگزینی کل ردیف دندان های از دست رفته استفاده می کند. بسته به فرد ، این ممکن است شامل قرار دادن ۴ یا ۶ ایمپلنت برای پشتیبانی از تمام دندان ها در هر قوس باشد. برای دریافت مشاوره رایگان جهت نوع ایمپلنت میتوانید به سایت دندانپزشکی گلزار خانم دکتر تهرانی مراجعه نمایید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه