رولت هندوانه دسری ساده و خوشمزه مخصوص شب یلدا است. این دسر رنگ و زیبایی بیشتری به میز یلدای شما می بخشد که در ادامه مطلب طرز تهیه آن را برای شما کاربران همیشگی خواهیم گفت.
طرز تهیه رولت هندوانه مخصوص شب یلدا
مواد لازم برای تهیه رولت هندوانه
آرد سفید | 100 گرم |
تخم مرغ | 4 عدد |
شکر | 100 گرم |
آب گرم | 1/8 پیمانه |
وانیل | 1/8 قاشق چای خوری |
عسل | 1 قاشق چای خوری |
خامه شیرین شده | 250 گرم |
رنگ خوراکی | به میزان لازم |
چیپس شکلات | به میزان لازم |
طرز تهیه رولت هندوانه
- ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید.
- آرد را 3 مرتبه الک کنید.
- زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
- سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.
- زرده، آرد و سفیده را در 3 مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.
- مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.
- کف سینی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رولت را به طور مساوی روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.
- سینی را درون فر که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید.
- در این فاصله خامه شیرینشده را بزنید تا فرم بگیرد.
- اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نشود.) سپس خامه کشی و رول کنید.
- در نهایت از چیپس شکلات و یا شکلات ذوب شده برای ایجاد تخمههای هندوانه کمک بگیرید.
- بهتر است رولت 24 ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.