طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای

با نزدیک شدن به شب یلدا ، اکثر خانم ها علاقه ی بسیاری به تهیه ی دسر ، باسلوق ، کیک و … با ایده های یلدایی دارند . ما در این بخش از گهر طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم.

طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای 

طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای

کیک هندوانه بدون فر

مواد لازم :

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شکر یک پیمانه
  • ارد ۲ پیمانه
  • دو سوم پیمانه شیر یا اب نصف
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • وانیل یک چهارم ق چ
  • بکینگ پودر یک ق م
  • رنگ خوراکی سبز و قرمز

طرز تهیه :

اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید. روی شعله ، شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه.

مرحله اول

اول تخم مرغ شکر و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم و رنگ آن کرمی شود سپس روغن و شیر را اضافه کرده در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده حالا در اینجا مثل تصویر زیر ، نصف مواد را بزارید برای رنگ قرمز و داخل ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا یکدست شود.

طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای

مرحله دوم 

مابقی مواد هم به دو قسمت کنید برای رنگ سفید (ساده) و سبز رنگ مواد سبز رنگ‌ بیشتر از سفید باشه (برای من مقداری زیاد شد)
مواد را که رنگی کردید و آماده شد ؛ اول رنگ سبز را بریزید تا خودش داخل تابه پهن شود ، بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه بریزید و سپس در مرکز سفید رنگ مواد قرمز
رنگ که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بزارید و روی حرارت متوسط اجازه دهید بپزه
بعد نیم ساعت با خلال چک کنید. به همین راحتی 🙂

طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای

وقتی کیک پخت و شعله را خاموش کردید و کیک گرمه روی آن را با شکلات چیپسی (از لوازم قنادی ها تهیه کنید) تزیین کرده مثل دونه های هندوانه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه به همین راحتی خیلی ساده اس و درست کردنش لذت بخش 😍


فیلم نهایی از بافت کیک هندوانه تابه ای

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه