طرز تهیه ران مرغ سوخاری (پنیری) + فیلم آموزش

ران مرغ سوخاری یک غذای سریع با طعم بی نظیر است که می توانید آن را در سریع ترین زمان ممکن تهیه و نوش جان کنید . در ادامه این بخش طرز تهیه ران مرغ پنیری را به همراه فیلم آموزشی آن برای شما همراهان همیشگی آماده کرده ایم.

طرز تهیه ران مرغ سوخاری (پنیری)

طرز تهیه ران مرغ سوخاری (پنیری) + فیلم آموزش

مواد لازم :

  • ساق ران مرغ ۵ عدد
  • سیب زمینی آبپز ۲عدد متوسط
  • پیاز ۱عدد متوسط
  • زردچوبه ، نمک ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
  • برگ بو ۲ عدد
  • سیر ۳ حبه
  • پنیر موزارلا (پیتزا) ۱۶۰ گرم
  • سس خردل ۱ ق غ
  • پودر سوخاری نارنجی ب میزان لازم
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان

طرز تهیه : 

طرز تهیه ران مرغ سوخاری (پنیری) + فیلم آموزش

پیاز را با روغن و زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس ساق مرغ را اضافه و تفت دهید نمک و فلفل بزنید و دو طرفشان را سرخ کنید.

سیر و برگ بو و یک لیوان آب جوش اضافه و در ظرف را ببندید تا پخته و آبش کشیده شود.

زمانی که رانها مقداری خنک شدند گوشت آنها را از استخوان جدا کنید ( استخوان ها را نگه دارید )

گوشت ران را با غذاساز میکس کنید تا به شکل پوره شود.

سیب زمینی های پخته را رنده کنید ، گوشت و پنیر پیتزا ، نمک و ادویه ها را به آن اضافه و خوب ورز دهید تا منسجم و خمیری شود.

مقداری از خمیر را بردارید با دست شکل دهید و استخوان ران را وسط گذاشته و پنیر پیتزا بریزید و جمعش کنید و به شکل ران مرغ در بیاورید.

(دست خود را با آب خیس کنید که مواد خمیری به دست نچسبد) رانها که آماده شدن اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ زده شده ، سپس پودر سوخاری بغلطانید .

قابلمه متوسطی را روی حرارت بگذارید روغن زیاد بریزید و رانها را داخل روغن شناور سرخ کنید.

بعد از سرخ شدن روی دستمال آشپزخونه یا کاغذ روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه آن کشیده شود ؛ در نهایت با سس گوجه تند سرو و نوش جان کنید.


آموزش تصویری درست کردن ران مرغ سوخاری با پنیر پیتزا

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه