دستور پخت کیک پرتقال خوش طعم و عطر

کیک پرتقال از دیگر کیک های خوشمزه و خوش عطری است که می توانید به عنوان یک میان وعده به همراه چای در روزهای سرد زمستانی در کنار خانواده میل کنید. در این بخش از گهر دستور پخت کیک پرتقال را بخوانید.

دستور پخت کیک پرتقال خوش طعم و عطر

دستور پخت کیک پرتقال خوش طعم و عطر

مواد لازم کیک پرتقال 

  • آرد : 2 و نیم لیوان
  • شکر: 1 و نیم لیوان
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری
  • آب پرتقال : 2/3 لیوان
  • روغن : 2/3 لیوان
  • نمک : 1/8 قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال : مقداری

طرز تهیه

ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن نموده و قالب را چرب نمایید.

آرد، بکینگ پودر و نمک را الک کرده و در کاسه ای بریزید و کنار بگذارید.

شکر و روغن را در کاسه بزرگی بریزید و با هم زن برقی خوب بزنید تا با هم ترکیب شوند.

در ادامه تخم مرغ ها را یکی یکی افزوده و با هم زن بزنید تا مخلوط شوند، سپس کمی رنده پوست پرتقال اضافه نمایید.

در مرحله بعد مخلوط آرد و آب پرتقال را کم کم افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

مایه کیک را داخل قالب بریزید و برای 40 تا 45 دقیقه در فر بپزید، بعد از اینکه کیک پخت آن را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

کیک را از قالب بیرون آورده و در ظرف مورد نظر قرار دهید و وری آن پودر قند بپاشید و با برشی از پرتقال تزیین نمایید.

نکته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن حدود 45 دقیقه میباشد .

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه