خشك كردن سير به روشهای مختلف
امروز برای شما چند روش خشك كردن سير تازه را تهیه کرده ایم چرا که سیر در بعضی مواقع عصای دست خانم های آشپز هست 🙂 را در مطلب امروز می نویسیم و شما می توانید بسته با زمان ، موقعیت و امکاناتی که در اختیار دارید از یکی از آنها استفاده کنید.
روش خشك كردن سير تازه
سير تازه
در بسیاری از غذاهای ایرانی میتوان از سیر تازه، سیر داغ، سیر خشک و یا پودر سیر استفاده نمود که انتخاب هر یک از این موارد علاوه بر سلیقه شخصی، به دستور پخت آن غذا نیز بستگی دارد.
عطر سیر تازه
خشک کردن سیر به روش سنتی
ساده ترین روش این است که ابتدا سیر را پوست کنده و حلقه حلقه کنید .
سپس ورقه های سیر را بر روی یک پارچه تمیز نخی پهن کرده و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند.
خشک کردن سیر در داخل خانه
این روش در مواقعی کاربرد دارد که هوا ابری است یا به علت آلودگی هوا ، امکان قرار دادن سیرها مقابل نور خورشید وجود ندارد .
در این روش کافی است سیرها را در داخل یک سینی بزرگ روحی یا آلومینیومی پهن کنید سپس بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند .
روش خشک کردن سیر تازه به کمک فر یا خشک کن
سریع ترین روش برای خشک کردن سیر ، قرار دادن آن در فر می باشد .
کافی است سیرهای خشک شده یا ورقه شده را در داخل سینی مخصوص فر یا یک توری مناسب پهن کنید .
سپس آن را به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در داخل فر با دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .
بهتر است که مدام سیرها را چک کنید .
یکی از سیرها را بردارید اگر خشک شده بود یعنی آماده است .
همچنین می توانید برای خشک کردن سیرها از مایکروفر و خشک کن نیز استفاده کنید .