آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج

در ادامه آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج را می خوانید

آموزش تهیه قارچ شکم پر با اسفناج

مواد لازم:

برگ اسفناج : 200 گرم
پوره سیر یا سیر رنده شده : 2 قاشق چایخوری
کره : 3 قاشق چایخوری
پنیر پارمزان : 4 قاشق چایخوری
خامه ترش : 3 قاشق چایخوری
قارچ بزرگ : 10 عدد
نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه:

اسفناج را ریز خرد کنید.
تمام مواد را با اسفناج کاملا مخلوط کنید.
قارچ ها را کاملا بشویید و پایه آنها را جدا کنید.
کف تابه تان را با قلمو چرب کنید.
یک قاشق از مواد درون هر قارچ ریخته و قارچ ها را درون تابه بگذارید.
تابه را درون فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه