آش کله جوش ارومیه

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 31 شهریور

آش کله جوش ارومیه

آش کله جوش ارومیه, پورتال خبری فرهنگی گهر

 

مواد لازم:

▪ یک کیلو تره، جعفری و نعنا تازه
▪ ۳۰۰ گرم کرفس
▪ دو فنجان بلغور
▪ یک عدد پیاز
▪ ۴۰۰ گرم گوشت ماهیچه
▪ دو قاشق غذاخوری نعنا
▪ کشک محلی به میزان دلخواه
▪ روغن، نمک، فلفل‌ و زردچوبه به میزان دلخواه
طرزتهیه:
در یک تابه کمی روغن ریخته و گوشت‌ها را پس از تقسیم کردن به قطعات کوچک به همراه پیاز در آن تفت دهید. به گوشت کمی آب اضافه کرده و به مدت نیم ساعت روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. در یک ظرف بزرگ آب ریخته و پس از به جوش آمدن، گوشت، بلغور، سبزیجات، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کرده و یک ساعت روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید. سپس پیاز و نعنا را در روغن سرخ کرده و به همراه کشک به آن اضافه کنید.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي