طرز تهیه آش برگه زرد آلو غذای محلی استان مرکزی

آش برگه زرد آلو یکی از غذاهای محلی شهر اراک و استان مرکزی می باشد این غذا بیشتر در فصل بهار پخته می شود ، در ادامه مطلب طرز تهیه آش برگه زرد آلو از نمونه غذاهای محلی استان مرکزی را می خوانید.

طرز تهیه آش برگه زرد آلو غذای محلی استان مرکزی

طرز تهیه آش برگه زرد آلو غذای محلی استان مرکزی

مواد اولیه آش برگه زرد آلو

لوبیا چیتی پخته شده: ۱ پیمانه

رشته آش: ۲۵۰ گرم

نخود پخته شده:  ۱پیمانه

عدس پخته شده: ۱ پیمانه

برگه زرد آلو ترش: ۲ پیمانه

سبزی آش: نیم کیلو

شیره: نصف پیمانه

سرکه قرمز: ۱ پیمانه

سیر سرخ شده: ۱ بوته

پیاز: ۲ عدد

چغندر: ۱ عدد

نمک: به میزان لازم

فلفل: به میزان لازم

نعنا: به میزان لازم

زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه آش برگه زرد آلو

ابتدا در ظرف مناسبی روغن ریخته و پیازهای خرد شده را در آن سرخ می کنیم. سپس زردچوبه و فلفل و نمک را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم و بعد چغندرهای خرد شده را به غذا اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و ۱ لیتر آب اضافه کرده و می گذاریم بپزد.

کمی که گذشت سبزی را خرد کرده و به آش اضافه می کنیم و کمی صبر می کنیم و بعد آلوهای خیس خورده و شسته شده را به همراه رشته آش اضافه کرده و هم میزنیم. حبوبات پخته شده و شیره انگور و همچنین سرکه را در مراحل آخر اضافه کرده و درب ظرف را بسته و اجازه می دهیم آش جا بیفتد.

نکات:

۱-  سعی کنید به جز مرحله آخر درب ظرف را نبندید تا آش شما بد رنگ نشود.

۲- اگر دوست دارید شیره و سرکه را از آش حذف کرده و آن را با مواد دلخواه بخورید.

۳- حتما آلو ها را از شب قبل خیس کنید و آنها را به همراه آبشان به غذا اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه