مراحل تولید دستمال کاغذی چگونه است؟

دستمال کاغذی یکی از وسایل ضروری در همه مکان محسوب می شود که طی شرایط خاصی تولید می شود. اگر می خواهید بدانید مراحل تولید دستمال کاغذی چگونه است این بخش گهر را بخوانید

مراحل تولید دستمال کاغذی چگونه است؟

مراحل تولید دستمال کاغذی چگونه است؟

تا به حال با خود فکر کرده اید که دستمال کاغذی، وسیله ای که روزانه چندین بار از آن برای موارد مختلف استفاده می کنیم چگونه ساخت می شود؟

مراحل تولید دستمال کاغذی

مرحله ۱)  ماده اصلی تشکیل دهنده ی دستمال کاغذی درختان هستند، در کارخانه ای پوست درختان برداشته میشود، و طی فرایندی درختانی که پوست آنها برداشته شده است به لایه های نازکی تبدیل میشود، لایه بیرونی آنها تا جایی که ممکن باشد به صورت نازک گرفته میشود.

مرحله ۲ ) لایه های بریده شده به قطعات چیپس مانند در سایزهای برابر (حدود ۱ در ۱.۴ اینچ در می آید) ، این قطعات کوچک آسانتر له خمیر چوب تبدیل میشوند.

مرحله ۳ ) تکه چوب های تولید شده (که چیزی در حدود ۵۰ تن هستند)  همراه ۱۰۰۰۰ گالن مواد شیمیایی پخت و پز ترکیب میشود ، سپس دوغاب تولید شده به اجاق های فشار با ارتفاع حدود ۱۸ متر به نام دایجستر (هاضم) فرستاده میشوند.

مرحله ۴ ) در خلال پخت مواد که ممکن است تا ۳ ساعت طول بکشد، بخش عمده ای از رطوبت چوب بخار میشود ( تکه های چوب شامل تقریبا ۵۰٪ بخار هستند ) ، وزن مخلوط حدود ۲۵ تن کاهش میابد که متشکل از ، سلولز ، فیبرها ، لیگنین (الیاف چوب متصل به هم ) و دیگر مشتقات است.

مرحله ی۵) خمیر کاغذ تولید شده به داخل سیستم های شوینده ی چند مرحله ای فرستاده  میشود ،  که در آن قسمت ، مواد لیگنین و ماده های شیمیایی پخت و پز، از برداشته میشوند، سپس مایعی که مشروب(روغن) سیاه نام دارد ، از خمیر کاغذ جدا شده و به مرحله ی دیگری از تولید ارسال میشود .

مرحله ۶) خمیرهای شسته شده به همراه مواد سفید کننده ی گیاهی طی یک فرایند چند مرحله ی شیمیایی رنگ های حاصله از فیبر را از بین میبرد. لینگن باقی مانده، چسبی که فیبرها را به هم متصل میکند ،  رنگ کاغذ را به مرور زرد میکند و باید سفید شوند، تا کاغذی سفید رنگ را تولید کند

مرحله ۷)  جهت تولید کاغذ انبار شده، خمیر دوباره با آب ترکیب میشود ، مخلوطی که ۹۹.۵ درصد آن آب و ۰/۵ درصد آن را فیبر تشکیل میدهد. کاغذ های ذخیره شده به داخل صفحات مشبک، که باعث چلانده شدن و آبکش شدن مقدار زیادی از آب میشود،  افشانده میشود، این مرجله صفحه های مات شده ای به پهنای ۱۸ فوت (۵/۵ متر) را در با سرعت ۶۵۰۰ فوت (۱۹۸۱ متر) در دقیقه تولید میکند.

مرحله ۸) صفحات مات به داخل سیلندر هایی عظیمی که یانکی درایر نام دارند منتقل میشوند، و در آنجا فشرده شده و خشک میشوند، و به رطوبت نهایی ۵ درصدی میرسد.

مرحله ۹) سپس ،  کاغذ ها کریپ مشوند، فرایندی که آن را بسیار نرم کرده و اندکی پرچین مانند میکند. در خلال کریپ کردن کاغذ به واسطه تیغ های فلزی کاغذ ها خراش بر میدارند، این تاحدودی باعث انعطاف پذیری بیشتر کاغذ میشود ولی قدرت و ضخامت آن کاهش میابد، و بعد خشک شدن تقریبا متلاشی میشود. این تولید باسرعت یک مایل در هر دقیقه انجام میشود، و برروی ریل های بزرگی پیچیده مشوند.

مرحله ۱۰) کاغذها بر روی ماشینهای مبدل بارگذاری می شوند، پیچ های آنها باز شده، بریده میشوند و دوباره به لوله های مقوایی نازک پیچیده مشوند،  سپس این دسته های پیچیده شده به کارخانه های برش و بسته بندی جهت محصول نهایی فرستاده میشوند.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه