قاشق و چنگال از وسایل مهم و پر کاربرد در منزل می باشند ، با گذشت زمان و استفاده زیاد از قاشق چنگال ها براقی و زیبایی اولیه خود را از دست می دهند و رنگ آن ها نیز کدر می شود اما در این بخش از گهر روش های براق کردن قاشق و چنگال را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. در ادامه مطلب این روش ها را می خوانید.
روش هایی برای براق کردن قاشق و چنگال
ورقه آلومینیوم
استفاده از ورقه های نازک آلومینوم به همراه آب جوش، نمک و جوش شیرین یکی از مؤثرترین روش های تمیزکردن این ظروف است.
در یک ظرف، دو قاشق غذاخوری جوش شیرین را با نمک و آب جوش مخلوط کنید.
داخل ظرفشویی را با استفاده از ورقه های آلومینیومی پوشانده و قاشق ها و چنگال ها را در سینک ریخته و ترکیب جوش شیرین، نمک و آب را روی آن ریخته و به مدت سه دقیقه صبر کنید.
این کار برای از بین بردن لک در قاشق و چنگال های نقره بسیار مناسب است. در صورت دسترسی نداشتن به فویل آلومینیومی می توان از یک مسواک نرم برای زدودن لک ها استفاده کرد.
روغن زیتون
.برای شفاف کردن قاشق و چنگال و ظروف استیل باید آنها را با روغن زیتون مالش دهید و بعد با یک پارچه جیر برق بیاندازید
سرکه
یکی از بهترین پاککنندهها برای ظروف استیل آشپزخانه، سرکه است. کافی است مقداری سرکه سفید را به صورت اسپری روی وسیله مورد نظر بپاشید و با پارچه نرم آن را پاک کنید. اسید استیک موجود در سرکه به تمیز شدن ظرفهای استیل کمک میکند.
بعضی افراد از آب لیمو برای این کار استفاده میکنند که تاثیری مشابه دارد. کافی است این مواد را روی ظرف بریزید و روی آن دستمالی نرم بکشید.