مطالب پيشنهادي

روش درست کردن کمپوت سیب

تاريخ : ۲۷ شهریور
بازديد : 247

مراحل تهیه کمپوت سیب که یکی از خوشمزه ترین و در عین حال سالم ترین دسر ها انواع کمپوت ها هستن، با روش درست کردن آن که ما خانم ها به راحتی میتونیم توی خونه هامون درستشون کنیم در ادامه همراه ما باشید…

 

روش درست کردن کمپوت سیب

compot روش درست کردن کمپوت سیب

 

مواد لازم برای تهیه کمپوت سیب

  •     ۳ عدد سیب
  •     ۳ قاشق غذاخوری شکر
  •     ۱ قاشق غذاخوری گلاب
  •     ۲ قاشق غذاخوری سرکه
  •     ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو طبیعی

 

مراحل تهیه درست کردن کمپوت سیب

ابتدا باید سیب هامون که میتونه از هر نوعی باشه رو پوست کنده و به ابعاد دلخواه ببریمشون دقت کنین که پوست و قسمت دونه ها کاملا جدا بشن.

دو لیوان آب و دو قاشق سرکه رو داخل یه کاسه بزرگ میریزیم و هر کدوم از سیب هارو که پوست کندیم و خورد کردیم فوری داخل کاسه مخلوط سرکه و آب میذاریم تا تغییر رنگ ندن. سرکه باعث میشه تا سیب ها کدر نشن.

842399 Gahar ir روش درست کردن کمپوت سیب

 

بخوانید :   طرز تهیه اشکنه به روش های مختلف

حالا داخل یه قابلمه یک لیوان آب، شکر و آبلیمو رو میریزیم و همش میزنیم تا شکر کمی مخلوط بشه. حرارت رو هم متوسط کرده و بعد سیب هارو که حدود دو الی سه دقیقه داخل مخلوط آب و سرکه موندن از کاسه درشون میاریم و میریزمشون داخل قابلمه و در قابلمه رو هم میبندیم تا سیب ها نرم بشن و بپزن.

دقت کنین که مخلوط  آب و سرکه داخل کاسه رو باید بریزین دور و فقط سیب هارو بریزین تو قابلمه.

مقدار شکر هم میتونین بر طبق ذائقه تون کمتر یا بیشتر بریزین.

 

درست کردن کمپوت سیب

سیب ها خیلی زود و حدود ۱۰ دقیقه الی یک ربع میپزن و نرم میشن و اگه بیشتر روی حرارت بمونن شکل شان رو از دست میدن. پس گاهی چک کنید و وقتی به حد دلخواهتان نرم شدن دیگه کمپوت حاضره در یکی دو دقیقه نهایی گلاب رو هم اضافه کنین تا کمپوتتون مزه دار بشه.

بخوانید :   روش پیچیدن سمبوسه + آموزش تصویری

در این مرحله اگه دوست داشتین شربت کمپوت تان غلیظ تر باشه میتوانید سیب ها را در بیارید  و بذارین شربت کمی بجوشه تا غلیظ بشه.

البته به نظر من شربت کمپوت هر چقدر رقیق تر باشه کمپوت دلچسب تره.

 

779791 Gahar ir روش درست کردن کمپوت سیب

حالا کمپوت ما حاضره و باید اجازه بدین تا سرد بشه و بعد از سرد شدن میتونیم داخل ظرف در بسته بذاریم و در یخچال نگهداریش کنیم و وقتی خوب خنک شد سروش کنیم … نوش جان

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+