طرز تهیه انواع کتلت ایرانی

امتیاز دهید

کتلت یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین غداهای ایرانی است که می توان به روش های مختلفی آن را درست کرد. گهر در این بخش طرز تهیه انواع کتلت ایرانی را منتشر می کند.

طرز تهیه انواع کتلت ایرانی

طرز تهیه انواع کتلت ایرانی

کتلت بادمجان

مواد لازم

دو عدد بادمجان

سه عدد سیب زمینی آب پز

یک عدد پیاز و تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده

30 گرم پنیر پیتزا

نمک و آرد سوخاری و روغن

روش تهیه

بادمجان ها را روی اجاق یا در فرکبابی کرده و سپس پوست کنده و ساطوری خرد کنید. سیب زمینی آب پز و پیاز را رنده کرده و با جعفری، تخم مرغ، نمک و پنیر پیتزا مخلوط کنید.

آرد سوخاری را تا جایی به مواد اضافه کنید که کمی سفت شده و به دست نچسبد. بعد به صورت گرد یا هر شکل دیگری در آورده و در روغن دو طرف آن را سرخ کنید یا در فر با حرارت 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا طلایی شود.

کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه

مواد لازم (4 نفر)

گوشت مرغ چرخ شده: 250 گرم

ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: 200 گرم

گشنیز ریز خرد شده: 1 دسته کوچک

پیازچه ریز خرد شده: 1 دسته کوچک

تخم مرغ: 1 عدد

نمک: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: حدود 1 استکان کوچک

طرز تهیه

گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می کنیم تا تمام مواد یکسان شود.

سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.

کتلت سالمون یونانی

تعداد: 4 نفر

زمان تهیه: 10 دقیقه

زمان پخت: 18 تا 20 دقیقه

مواد لازم

یک عدد لیموترش

600 گرم فیله بدون استخوان سالمون

یک عدد تخم‌مرغ

دو عدد پیازچه خرد شده

دو قاشق غذاخوری برگ‌های تازه آویشن

نصف یک عدد نان ساندویچی سفید

نصف قاشق چایخوری نمک

¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه

نصف پیمانه ماست یونانی کم‌چرب

نصف پیمانه خیار خرد شده

4 عد نان همبرگر

4 عدد برگ تازه کاهو

آویشن تازه

طرز تهیه

پوست لیموترش را رنده کنید و کنار بگذارید. آب لیموترش را به اندازه یک قاشق چایخوری بگیرید و آن را نیز کنار بگذارید.

در غذاساز، سالمون، تخم‌مرغ، پیازچه، یک قاشق غذاخوری آویشن، نیمی از پوست لیموترش، ورقه‌های نان سفید، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. همه مواد را خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند. مخلوط به دست آمده را در دست به شکل 4 عدد برگر شکل دهید که ضخامت زیادی هم نداشته باشد. آنها را درون بشقاب بچینید. روی آنها پلاستیک بکشید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودشان را بگیرند.

در یک کاسه کوچک، ماست، خیار و باقی‌مانده پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، ¼ قاشق چایخوری نمک و 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را نیز در یخچال بگذارید تا خنک بمانند.

برای کباب کردن برگر سالمون، کباب‌پز را با شغله متوسط روشن کنید. برگرها را روی توری آن بچینید و 5 دقیقه گریل کنید تا رنگ آنها عوض شود. سپس در کباب‌پز را ببندید و به مدت 18 تا 20 دقیقه آنها را بپزید تا کاملا مغزپخت شوند.

سالمون‌ها را درون نان همبرگر قرار دهید. روی آن برگ کاهو بگذارید و به همراه ماست و خیار آماده شده سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه