بهترین غذاهایی که می توانید در پاریس بخورید کدام اند؟
بسیاری از افراد، پاریس را فقط به عنوان شهر عشاق میشناسند. برخی دیگر به دلیل ساختمانهای تاریخی و برج ایفل به آن عشق میورزند و گروهی هم به دلیل موزۀ لوور به آن دل بستگی ویژهای دارند. عدۀ دیگری قدم زدن در خیابان شانزهلیزه را دوست دارند و بعضیها برای خرید به این مرکز مد اروپایی میروند. با همۀ این اوصاف، کافهها و رستورانهای فوقالعادۀ این شهر و غذاهای لذیذ فرانسوی زبانزد است که نمیشود از آن گذشت. اگر برای سفر به پاریس برنامه ریزی کردید، برای خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل از خدمات فلایتیو استفاده کنید. بعضی از غذاهای فرانسوی و بهترین غذاهای پاریس عبارتند از:
بهترین غذاهایی که می توانید در پاریس بخورید
کروک موسیو (Croque monsieur) و کروک مادام (Croque madam)
کروک موسیو یک نوع ساندویچ پنیر و ژامبون است که یا در فر پخته میشود و یا سرخ میشود. داستانی هست که کشف کروک موسیو را به چند کارگر فرانسوی نسبت میدهد: آنها ظرفهای غذایشان را که فلزی بود، کنار یک رادیاتور میگذاشتند تا غذا گرم بماند. وقتی برای ناهار سر میز میرفتند، ساندویچهای ژامبون و پنیرشان در اثر گرما آب شده بود و به این ترتیب کروک موسیو اختراع شد. معلوم نیست که این داستان تا چه اندازه درست باشد اما اگر به دنبال یک غذای سبک فرانسوی هستید کروک موسیو را از دست ندهید. در این ساندویچ، پنیر ذوب شده را روی ژامبون میریزند و ژامبون را به همراه مقدار زیادی سس بشامل لای برشهای نان قرار میدهند. کروک مادام هم که نمونۀ مونث ساندویچ کروک موسیو است، یک تخم مرغ اضافهتر دارد که به شکل نیمرو روی ساندویچ قرار میگیرد.
کرم بروله (Crème brûlée)
کرم بروله یکی از معروفترین دسرهای فرانسوی است که به نام کرم سوخته هم معروف است. این دسر که مادۀ اولیهاش خامه و زردۀ تخم مرغ است، معمولاً در ظروف سفالی یک نفره سرو میشود. چیزی که این کرم را منحصر به فرد میکند، لایۀ کاراملی ترد و شکنندۀ و سفت روی دسر است. ممکن است مادۀ داخل دسر که کاستارد نام دارد، طعمهای متفاوتی داشته باشد اما طعم معروف و اصلی آن وانیلی است.
گراتین دوفینوس (Gratin dauphinois)
سیب زمینی مادۀ پایه و اصلی غذاهای فرانسوی به حساب میآید و گراتین هم از این قاعده مستثنی نیست. برای تهیۀ گراتین برشهای نازک سیب زمینی به صورت لایهای، در ظرفی آغشته به کره و سیر روی هم قرار میگیرند و همراه با شیر یا خامه پخته میشوند. هر چند که این غذا طعم ملایم و مطبوعی دارد بسیار سنگین است و باید به عنوان غذای اصلی میل شود.
سوفله (soufflé)
سوفله یکی از بهترین غذاهای پاریس است؛ غذایی که هم میتواند جزو دسرهای فرانسوی به شمار بیاید و هم غذای اصلی. این خوراکی خوش طعم و کلاسیک، از سفیدۀ زده شدۀ تخم مرغ و آرد درست میشود که نوع شیرین آن دارای شکر است و آن مدل که به عنوان غذا سرو میشود، با ماهی، صدف، گوشت یا سبزیجات پخته میشود. ویژگی اصلی سوفله پف کردن خمیر آن است. بعد از اینکه ظرفهای سوفله در فر قرار میگیرند، چیزی بین ۲ تا ۳ برابر پف میکنند.
راتاتویی (Ratatouille)
راتاتویی که نام آن را در انیمیشن معروف موش سر آشپز شنیدهایم، یکی از بهترین غذاهای سنتی پاریس است که ترکیبی از سبزیجات است. در پخت این غذا انواع مختلفی از سبزیجات مدیترانهای مثل بادمجان، کدو سبز، قارچ و غیره استفاده میشود که همراه ادویۀ خوش طعمی پخته میشوند. این غذا محبوب افراد گیاهخوار است.
سوپ پیاز (Soupe à l’oignon)
سوپ پیاز یک غذای سنتی فرانسوی است که با ورقههای نازک نان برشته شده و پنیر آب شده میل میشود. سوپ پیاز فرانسوی از پیاز و مایۀ گوشت گاو تهیه میشود و پیاز در زمان پخت کاملاً کاراملی میشود و بنابراین طعم ویژهای به سوپ میدهد. میتوان برای غلیظ کردن سوپ از تخم مرغ یا آرد استفاده کرد.