مقایسه برنج طارم محلی فریدون کنار و طارم هاشمی گیلان

دسته بندي : معرفی بازار
تاريخ : 2 بهمن

همه ما می دانیم که از بهترین انواع برنج ایرانی، برنج طارم می باشد و بخش های شمالی کشور مناسب ترین مکان برای کشت آن است. با این حال در زمان خرید برنج باز هم با انواع مختلفی از برنج طارم برخورد خواهید کرد که متعلق به مناطق مختلف شمالی هستند.

اما باید کدام یک از آن ها را برگزید؟ در این مطلب همراه ما باشید تا دو محصول بسیار پر طرفدار این گروه یعنی برنج طارم محلی فریدون کنار و طارم هاشمی گیلان را با هم مقایسه کنیم. تا در نهایت هنگام خرید بتوانید برنج مناسب خود را به سادگی انتخاب کنید.

مقایسه برنج طارم محلی فریدون کنار و طارم هاشمی گیلان, پورتال خبری فرهنگی گهر

مقایسه برنج طارم و طارم هاشمی

در ابتدا باید بدانید که برنج طارم هاشمی از ترکیب بذر این دو برنج بدست می آید. بنابراین اگر برنج طارم و طارم هاشمی را در یک مکان کشت دهیم، تقریبا کیفیت یکسانی خواهند داشت. با این حال در زمان پخت برنج طارم می تواند ظاهر جذاب تری داشته باشد. دلیل اصلی این موضوع استخوانی تر بودن برنج طارم نسبت به هاشمی است که باعث ظاهری زیبا در هنگام طبخ می گردد.

در موارد دیگر همچون عطر، طعم و ماندگاری پس از پخت این دو برنج یکسان هستند. یعنی در کنار عطر و طعم بی نظیر دارای ماندگاری بالا پس از پخت هستند.

مقایسه برنج طارم محلی فریدون کنار و طارم هاشمی گیلان, پورتال خبری فرهنگی گهر

برنج مازندران بهتر است یا برنج گیلان؟

قطعا همه ما می دانیم که ناحیه کشت برنج تاثیر به سزایی بر روی کیفیت آن خواهد گذاشت. بنابراین لازم است پس از انتخاب نوع برنج مد نظر خود، به سراغ یافتن بهترین منطقه کشت برویم. بی شک همه ما از کیفیت بالای برنج شمال با خبریم اما کدام استان بهترین برنج را دارد؟

املاح

نکته اول در خصوص خاک هر استان می باشد، به صورت کلی خاک گیلان از املاح معدنی بیشتری بر خوردار است که این موضوع باعث املاح بیشتر برنج های کشت شده در این استان در مقایسه با برنج مازندران می باشد.

مقایسه عطر و طعم برنج

از سویی دیگر آب و هوای مرطوب و بارش فراوان استان مازندران باعث بیشتر شدن عطر برنج ها می گردد. همچنین این موضوع باعث می شود که اغلب برنج مازندران خوش طعم تر باشد. بنابراین اگر عطر و طعم برنج برای شما در اولویت قرار دارد، بهتر است برنج طارم محلی فریدونکنار را انتخاب کنید.

پخت و ظاهر

پخت برنج گیلان بسیار راحت و بدون دردسر می باشد به طوری که آشپزان به سادگی تفاوت پخت این برنج را نسبت به دیگر برنج ها متوجه خواهند شد. از سویی دیگر برنج گیلان معمولا دارای ظاهری کشیده تر و مجلسی می باشد که این موضوع به محبوبیت آن اضافه می کند.

مقایسه قیمت برنج طارم محلی فریدون کنار و طارم هاشمی گیلان

در حالت کلی باید بدانید که زحمت کشت برنج در گیلان بیشتر از استان مارندران می باشد، به همین دلیل معمولا برنج گیلان از قیمت بالاتری نسبت به برنج مازندران برخوردار است. با این حال به دلیل بالا بودن تقاضا برای خرید برنج طارم فریدون کنار، معمولا قیمت این برنج مشابه با برنج گیلان می باشد. البته باید در نظر بگیرید که دلیل این موضوع کیفیت و پخت بسیار بی نظر آن برای مجالس و مهمانی ها می باشد.

برنج طارم محلی فریدون کنار بخریم یا طارم هاشمی گیلان؟

پس از توضیح تمامی موارد مهم در مقایسه دو برنج نوبت به پاسخ به سوال اصلی این بحث می رسد. بنابر بحث های مطرح شده می توان گفت، اگر به دنبال برنجی با عطر و طعم فوق العاده هستید، پیشنهاد ما خرید برنج طارم محلی فریدون کنار می باشد.

اما اگر پخت آسان و املاح موجود در برنج برای شما حائز اهمیت می باشد، بهتر است برای مصارف خود برنج طارم هاشمی گیلان را انتخاب کنید تا در کنار پخت آسان از مزه خاص و شیرین آن لذت ببرید.

هر دوبرنج معرفی شده نزو بهترین برنج هایی خستند که در ایران کشت می شوند.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي