خطر استفاده از سیب زمینی جوانه زده چیست !؟

تاريخ : 5 مرداد

سیب زمینی پس از گذشت مدتی اگر در مکان پر نور قرار گیرد شروع به جوانه زدن می کند برای جلوگیری از جوانه زدن بایست سیب زمینی ها به اندازه کافی خریداری شده و در مکانی تاریک نگهداری شوند. اما آیا استفاده از سیب زمینی جوانه زده برای پخت خطرناک است؟ در ادامه بخوانید

خطر استفاده از سیب زمینی جوانه زده

خطر استفاده از سیب زمینی جوانه زده چیست !؟, پورتال خبری فرهنگی گهر

غذاهای بسیاری را می‌شود با ترکیب سیب‌زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب‌زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی‌ نگه داریم. قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب‌زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم. ایده‌آل ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است. در ادامه «ایرنا زندگی»، برای آشنایی بیشتر با این موضوع همراهی می‌کند.

به عقیده مرکز سم‌های طبیعی، سیب‌زمینی‌هایی که جوانه می‌زنند را باید دور ریخت. سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز در می‌آیند) را باید دور بریزید. البته که ماده کروفیل سمی نیست ولی این نشان از افزایش فعالیت تولید سم است. سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد.

سم‌ِ سیب‌زمینی وقتی وارد بدن ما می‌شوند موجب بیماری‌هایی از جمله بیرون روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل درد می‌شود. برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها، بهتر است همیشه آنها را پوست بکنیم.

برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است به مقدار مصرف خود خریداری کنیم و در جای مناسب نگهداریم.

خطر استفاده از سیب زمینی جوانه زده چیست !؟, پورتال خبری فرهنگی گهر

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي