آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی)

در این پست از گهر برای شما دوستداران آشپزی آموزش پخت خانگی حلوا زعفرانی با آرد سفید تهیه و گرد آوری کرده ایم. حلوا جزو قدیمی ترین و محبوب ترین دسرهای سنتی ایران به شمار می آید. لازم به ذکر است که این دسر خوشمزه و سنتی سرشار از انرژی و کالری است. پخت یک حلوا زعفرانی با آرد سفید بسیار راحت و آسان است به شرطی که از اصول ها و دستورهای ذکر شده به خوبی پیروی کنید.

آموزش پخت خانگی حلوا زعفرانی با آرد سفید 

آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی)

مواد لازم

مخلوط آب و گلاب۲ لیوان دسته دار فرانسوی
شکر۱.۵ لیوان
زعفرانبه مقدار لازم
آرد سفید۲ لیوان
روغن مایع۱/۲ لیوان
کره۵۰ گرم
روغن جامد۲ ق غذا خوری (در صورت دلخواه)

طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید

آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی)

مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا باید شربت را تهیه کنید، برای تهیه شربت باید مخلوط آب و گلاب را داخل یک شیرجوش یا قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید و میزان دلخواه زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود و زمانی که شکر ذوب شد از روی حرارت برداریدف دقت کنید نیازی به جوشیدن شربت نیست.

مرحله دوم: تفت دادن آرد

حالا آرد را در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا عطر خوش آرد بلند شود و بعد آرد را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید و بعد روغن جامد و کره نرم شده در دمای محیط را اضافه و هم بزنید و روغن مایع را به تدریج اضافه کنید تا جایی که میزان روغن حلوا اندازه شود و بعد در انتها روغن جامد را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید

بعد از این که ۳ الی ۴ دقیقه مواد را تفت دادید باید شربت را اضافه کنید، شربت را باید آرام به تدریج به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شربت جذب حلوا شود و حرارت باید متوسط باشد و زمانی که حلوا وسط قابلمه جمع می شود و بعد تابه را به سمت چپ و راست کنید و به اصطلاح گهواره کنید حالا حلوا آماده شده است نوش جان.

فوت و فن های دستور پخت حلوا زعفرانی با آرد سفید

  1. 1- می توانید در حالت عادی فقط از ۱ لیوان روغن مایع استفاده کنید ولی برای درست کردن کیک حلوا بهتره کره و روغن جامد رو حذف نکنید تا تمیز تر برش بخورد.
  2. 2- بسته به نوع آردی که استفاده می کنید ممکن است کمی میزان روغن کم و زیاد شود پس حتما روغن مایع را ابتدا کم بریزید و اگر نیاز بود بقیه آن را اضافه کنید.
  3. 3- روغن جامد باعث لطیف شدن حلوا می شود.
  4. 4- برای اندازه گیری لیوان را با قاشق پر کنید نه این که لیوان را داخل آرد بزنید و پر کنید.
  5. 5- هرچقدر زعفران بیشتری استفاده کنید رنگ حلوای شما خوشرنگ تر می شود.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه