دانلود فیلم خارجی رایگان

آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی)

تاريخ : 12 آوریل

در این پست از گهر برای شما دوستداران آشپزی آموزش پخت خانگی حلوا زعفرانی با آرد سفید تهیه و گرد آوری کرده ایم. حلوا جزو قدیمی ترین و محبوب ترین دسرهای سنتی ایران به شمار می آید. لازم به ذکر است که این دسر خوشمزه و سنتی سرشار از انرژی و کالری است. پخت یک حلوا زعفرانی با آرد سفید بسیار راحت و آسان است به شرطی که از اصول ها و دستورهای ذکر شده به خوبی پیروی کنید.

آموزش پخت خانگی حلوا زعفرانی با آرد سفید 

آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی), جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

مواد لازم

مخلوط آب و گلاب۲ لیوان دسته دار فرانسوی
شکر۱.۵ لیوان
زعفرانبه مقدار لازم
آرد سفید۲ لیوان
روغن مایع۱/۲ لیوان
کره۵۰ گرم
روغن جامد۲ ق غذا خوری (در صورت دلخواه)

طرز تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید

آموزش حلوا زعفرانی با آرد سفید (خوشمزه و خانگی), جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا باید شربت را تهیه کنید، برای تهیه شربت باید مخلوط آب و گلاب را داخل یک شیرجوش یا قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید و میزان دلخواه زعفران دم کرده را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که شکر حل شود و زمانی که شکر ذوب شد از روی حرارت برداریدف دقت کنید نیازی به جوشیدن شربت نیست.

مرحله دوم: تفت دادن آرد

حالا آرد را در تابه روی حرارت ملایم قرار دهید و حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم مدام هم بزنید تا عطر خوش آرد بلند شود و بعد آرد را الک کنید و مجدد به تابه برگردانید و بعد روغن جامد و کره نرم شده در دمای محیط را اضافه و هم بزنید و روغن مایع را به تدریج اضافه کنید تا جایی که میزان روغن حلوا اندازه شود و بعد در انتها روغن جامد را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه حلوا زعفرانی با آرد سفید

بعد از این که ۳ الی ۴ دقیقه مواد را تفت دادید باید شربت را اضافه کنید، شربت را باید آرام به تدریج به مواد اضافه کنید و سریع هم بزنید تا شربت جذب حلوا شود و حرارت باید متوسط باشد و زمانی که حلوا وسط قابلمه جمع می شود و بعد تابه را به سمت چپ و راست کنید و به اصطلاح گهواره کنید حالا حلوا آماده شده است نوش جان.

فوت و فن های دستور پخت حلوا زعفرانی با آرد سفید

  1. ۱- می توانید در حالت عادی فقط از ۱ لیوان روغن مایع استفاده کنید ولی برای درست کردن کیک حلوا بهتره کره و روغن جامد رو حذف نکنید تا تمیز تر برش بخورد.
  2. ۲- بسته به نوع آردی که استفاده می کنید ممکن است کمی میزان روغن کم و زیاد شود پس حتما روغن مایع را ابتدا کم بریزید و اگر نیاز بود بقیه آن را اضافه کنید.
  3. ۳- روغن جامد باعث لطیف شدن حلوا می شود.
  4. ۴- برای اندازه گیری لیوان را با قاشق پر کنید نه این که لیوان را داخل آرد بزنید و پر کنید.
  5. ۵- هرچقدر زعفران بیشتری استفاده کنید رنگ حلوای شما خوشرنگ تر می شود.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي