طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله

مانتی کوزالاک غذای معروف ترکیه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. این غذا را می توان به عنوان فینگر فود برای پذیرایی از میهمانان خود و همچنین زیبایی بیشتر میز شام تهیه نمایید و از خوردن آن لذت ببرید. در این بخش از گهر طرز تهیه مانتی کوزالاک را به صورت مرحله به مرحله ، برای شما همراهان همیشگی آماده کرده ایم.

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله

مواد لازم

  • نان یوفکا مثلثی یک بسته
  • پیاز یک عدد متوسط
  • جعفری تازه ساطوری شده پنجاه گرم
  • رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز، ادویه گوشت، زردچوبه به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • روغن به مقدار لازم
  • نمک به مقدار دلخواه
  • ماست و بادمجون چهارقاشق غذاخوری
  • قارچ، فلفل دلمه در صورت تمایل

طرز تهیه

  • در مرحله اول به سراغ پیاز می‌رویم و آن را نگینی خرد می‌کنیم. در تابه روغن می‌ریزیم و پیازها را تفت می‌دهیم تا حجم‌شان کم شود. ادویه گوشت و فلفل قرمز، زردچوبه را به پیازها اضافه کرده وکمی تفت می‌دهیم تا ادویه‌ها رنگ باز کنند و بوی عطرشان فضای آشپزخانه را پر کند.
طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله
  • گوشت چرخ‌کرده را به پیازها اضافه کرده و سر تابه را چند دقیقه‌ای می‌گذاریم و زمان می‌دهیم تا گوشت نیم‌پز شود. در این مرحله با به‌هم زدن مواد درون تابه کمک می‌کنیم تا گوشت سرخ شود و از حالت خامی خارج شود.
  • حالا نوبت رنگ‌دادن به سس کوزالاک مانتی فرا می‌رسد. رب‌گوجه فرنگی را به مخلوط گوشت و پیاز اضافه می‌کنیم و به‌هم می‌زنیم تا سس گوشتی ما را خوش‌رنگ و جذاب کند. این مرحله کاملاً سلیقه‌ای است و شما می‌توانید آن را نیز حذف هم کنید.

اضافه کردن قارچ یا فلفل دلمه‌ای، سر تابه را گذاشته و کمی آب به سس اضافه می‌کنیم تا مواد حسابی با هم بپزند یا اصطلاحاً جا بیوفتند. ده تا پانزده دقیقه که سپری شد نمک را به میزان دل‌خواه به سس اضافه می‌کنیم. به‌همین راحتی سس گوشتی بی‌نظیر ما آماده شده، حالا به سراغ نان یوفکا می‌رویم.

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله
  • نان‌های مثلثی یوفکا را با کمک قیچی از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. حالا با کمک نی، خودکار، سیخ کوچک یا هر وسیله لوله‌ای شکلی که در دسترس دارید از قسمت انتهای مثلث‌ها شروع به لوله کردن نان می‌کنیم.
  • نکته: تقریباً به دو تا سه سانتی متر سر مثلث که رسیدید به کمک انگشت یا برس مقداری آب روی نان بزنید و رول کردن را ادامه دهید. این کار باعث می‌شود تا رول‌های ما به خوبی به هم بچسبند و در زمان سرخ کردن باز نشوند.

**این کار را تا آخر ادامه می‌دهیم و تمام نان‌ها را رول می‌کنیم.

نکته: در این مرحله سرعت عمل به خرج دهید چون نان یوفکا در مجاورت با هوا زود خشک و شکننده می‌شود.

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله
  • بعد از رول کردن نان‌ها، در ظرف مناسبی روغن سرخ‌کردنی را می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. رول‌ها را یکی یکی در روغن غوطه‌ور شده سرخ می‌کنیم.

نکته: دقت داشته باشید وقتی روغن به دمای مطلوب شما رسید حرارت را کم کنید زیرا نان‌یوفکا به خاطر نازک بودنش خیلی زود می‌سوزد و شکل و بوی بدی می‌گیرد.

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله

رول‌های سرخ شده را روی دستمال جاذب روغن قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

طرز تهیه غذای ترکیه ای مانتی کوزالاک مرحله به مرحله
  • مرحله سرو فرا رسیده، حالا رول‌ها را به دور ظرف مرتب می‌چنیم و از مخلوط سس گوشتی در مرکز ظرف می‌ریزیم، مقداری ماست بادمجان روی گوشت‌ها ریخته و جعفری ساطوری شده را نیز روی ماست می‌ریزیم. این مراحل را تا آخر ادامه می‌دهیم.

نکته: اضافه کردن ماست بادمجون در اصول تهیه اولیه این غذا است اما اگر شما تمایل به استفاده نداشتید می‌توانید از ماست‌ موسیر یا حتی ماست چکیده ساده نیز استفاده کنید.

منبع
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه