روش نگهداری قارچ در یخچال

نگهداری قارچ ها بسیار دشوار است زیرا قارچ ها به سرعت رطوبت خود را از دست می دهند و فاسد می شوند. روش نگهداری قارچ در یخچال را در مطلب زیر به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید…

 

روش نگهداری قارچ در یخچال

برای شست شوی قارچ آنها را در زیر آب سرد بگیرید تا ذرات خاک چسبیده به آن جدا شود و مانند هر گونه میوه ای می توان آن را با محلول 1% نمک شستشو داد .
بیش از یکی دو دقیقه در آب نماند زیرا به سرعت آب را جذب می‌کند .
اگر محل برش در پایه قارچ کمی تغییر رنگ داشت می توان قبل از مصرف برش نازکی از آن را جدا نمود .

 

طرز نگهداری کوتاه مدت


برای نگهداری قارچ به مدت چند روز در یخچال بهتر است از شستشوی قارچ تا قبل از مصرف خودداری نمایید و در صورت شستن حتما” آن را در جریان هوای خنک خشک کنید .

بهترین راه برای تازه‌ ماندن آن در یخچال، بهتره در پاکت‌ های کاغذی مخصوص میوه، در یخچال می‌باشد .

بهترین درجه یخچال برای حفظ قارچ، یک درجه سانتی‌گراد بالای صفر است .

با رعایت موارد فوق حداقل به مدت 10 روز در یخچال (دمی 3-2 درجه سانتیگراد) تازه مانده و تغییر شکل نمی دهد .

قبل از هر چیز، به بسته بندی قارچ توجه کنید که بهداشتی باشد و برچسب مربوط به کارخانه و همچنین شماره پروانه بهره برداری وزارت بهداشت را داشته باشد.

 

روش شستشو و نگهداری به مدت چند روز 

  • به تاریخ انقضای روی برچسب توجه کنید.
  • ظاهر قارچ باید سفید و یکنواخت و سالم باشد.
  • پایه یا همان ساقه قارچ به طور کامل به کلاهک آن چسبیده باشد.
  • قارچهای آسیب دیده، ترک خورده، پلاسیده، تغییر رنگ داده، مرغوب نیست.
  • قارچ را حتما بو کنید. قارچ سالم بوی مطبوعی دارد.
  • تا حد امکان، سعی کنید قارچ را به اندازه مصرف روزانه تهیه کنید.
  • اگر مجبورید قارچ را به مدت یکی دو روز نگهداری کنید، آن را در پاکتهای کاغذی بهداشتی قرار دهید. حداکثر زمان نگهداری قارچ در یخچال سه روز است.

 

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه