دستور پخت کیک ماگما شکلاتی + فیلم آموزشی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 12 اسفند

کیک ماگما شکلاتی کیکی بسیار خوشمزه و متفاوت است که لایه میانی آن باعث شده این کیک طعم متفاوتی داشته باشد. در ادامه مطلب دستور پخت کیک ماگما به همراه فیلم آموزشی را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

دستور پخت کیک ماگما شکلاتی

دستور پخت کیک ماگما شکلاتی + فیلم آموزشی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم

  • آرد/ ۲ و یک سوم لیوان
  • تخم مرغ/ ۳ عدد
  • شکر/ یک لیوان
  • روغن مایع/ نصف لیوان
  • شیر/ نصف لیوان
  • بکینگ پودر/ ۲ قاشق مربا خوری
  • پودر کاکائو/ ۳ قاشق غذا خوری پُر

مواد لازم برای تهیه محلبی (کرم داخل کیک)

  • شیر/ ۴ لیوان
  • شکر/ ۸ قاشق غذا خوری
  • آرد/ ۲ قاشق غذا خوری سر پر
  • نشاسته/ ۳ تا ۴ قاشق غذا خوری پر
  • وانیل/ ۲ قاشق مربا خوری
  • گلاب/ یک سوم استکان
  • کره/ ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیک ماگما شکلاتی

دستور پخت کیک ماگما شکلاتی + فیلم آموزشی, پورتال خبری فرهنگی گهر

برای تهیه ماگمای شکلاتی، ابتدا لازم است تا دسر محلبی که در واقع مواد میانی کیک شکلاتی ما می باشد را آماده کنیم.

برای تهیه آن اول از همه باید شیر، شکر، آرد و نشاسته را در داخل ظرفی ریخته و هم بزنید. سپس ظرف حاوی مواد را بر روی حرارت قرار داده و به طور پیوسته هم بزنید تا زمانی که مواد شروع به جوشیدن کرده و مانند فرنی غلیظ شوند، سپس کره، گلاب و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید، بعد آن را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا کمی ولرم شود.

حال به سراغ تهیه کیک شکلاتی می رویم، البته در فاصله آماده کردن کیک، محلبی را هم بزنید تا رویه نبندد.

تخم مرغ را در داخل یک ظرف بشکنید و سپس شکر را به آن اضافه کرده و حدود ۵ دقیقه هم بزنید و بعد به تدریج شیر و روغن مایع را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه هم بزنید.

در مرحله بعدی، آرد را به همراه بکینگ پودر و پودر کاکائو الک کنید و در سه مرحله به مایع کیک اضافه کرده و به شکل دورانی هم بزنید.

سپس داخل قالب مورد نظر خود را کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کنید و مایه کیک را داخل آن بریزید.

مواد محلبی را درست در وسط کیک بریزید و آن را درون فر که از قبل بر روی درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده اید، به مدت زمان ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار دهید. سپس کیک را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود، می توانید آن را به مدت ۳ تا ۵ ساعت درون یخچال قرار دهید و سپس قالب را خارج کرده و کیک را برش بزنید و آماده سرو نمایید.

نکته :

زمانی که قالب کیک را از یخچال بیرون می آورید، توجه داشته باشید که آن را به آرامی در یخچال قرار دهید، زیرا مواد محلبی شل می باشد و باید در یخچال سفت شده و  خودش را بگیرد.

برای اینکه مطمئن شوید، کیک تان پخته است، می توانید با استفاده از خلال چوبی از کناره های کیک، آن را فرو کنید، اگر نچسبید یعنی پخته است، دقت کنید که وسط کیک به دلیل مایع محلبی، شل است و به سیخ چوبی می چسبد، بنابراین از وسط کیک این کار را انجام ندهید.


فیلم آموزش درست کردن کیک ماگما

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي