روش نگهداری آب نارنج (طرز تهیه آب نارنج)

در این مطلب با روش نگهداری آب نارنج در خدمت شما هستیم. همانطور که میدانید آب نارنج میوه فصلی است و تنها در فصل های خاصی از سال می رسد. از طرفی این میوه خوشمزه یکی از خوشمزه ترین چاشنی هاست. به همین دلیل اکثریت دوست دارند آب نارنج را در یخچال فریز کنند. ما در این بخش به شما خواهیم گفت چطور می توان آب نارنج را به مدت یک سال آن هم بدون کپک و تغییر مزه  در یخچال نگه داشت.

روش نگهداری آب نارنج

 

نگهداری آب نارنج در فریزر

به دور روش می توان آب نارنج را در یخچال فریز کرد:

نگهداری آب نارنج با روش جوشاندن

 نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن

روش نگهداری آب نارنج با روش جوشاندن

فیلم تهیه آب نارنج

دانلود فیلم

اگر می‌خواهید آب نارنج تان سالم بماند و کپک نزند، برای مدت طولانی آن را نگهداری کنید باید آن را بجوشانید. آب نارنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. در حین جوشیدن، کف تشکیل شده روی آن را بگیرید تا تلخی نارنج گرفته شود. حداقل مدت جوشانیدن آن ۱۵ دقیقه باید باشد. بعد بگذارید کاملاً سرد شود و بعد آن را در شیشه‌ها یا دبه‌های مخصوص نگهداری کنید.

نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن

 در این روش نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن طبق مراحل زیر اقدام کنید:

نگهداری آب نارنج بدون جوشاندن با روش فریز کردن

 

نگهداری آب نارنج در فریزر روش دیگری است که شما می‌ توانید برای مدت طولانی‌تری از آن استفاده کنید. با این نحوه نگهداری آب نارنج می‌توانید آن را بدون نیاز به جوشاندن نگه دارید و از طعم تازگی آن لذت ببرید.

نارنج‌ها را بشویید و خشک کنید.

پوست نارنج‌ها را با دقت تمیز کنید.

نارنج‌ها را برش داده و آبگیری کنید.

♦ آب نارنج را در قالب‌های یخ یا کیسه‌های مناسب بریزید.

قالب‌ها را در فریزر قرار دهید.

آب نارنج در فریزر می‌تواند تا 6 ماه تازه بماند.

رفع تلخی آب نارنج

در زمان آب‌گیری، از آبمیوه‌گیری دستی استفاده کنید تا هسته‌های نارنج له نشوند و آب نارنج تلخ نشود. ضمنا زمان جوشیدن کف آن را بگیرید.

نکات کلیدی گرفتن آب نارنج

نارنج‌های تازه چیده شده را برای 4 تا 5 روز در یخچال نگه دارید و سپس آب آن را بگیرید.

حتماً از قابلمه تمیز و شیشه‌های خشک و تمیز برای جوشاندن و نگهداری آب نارنج استفاده کنید.

در قالب‌هایی که آب نارنج را در آن می‌ریزید، بهتر است شیشه‌ای باشد و از تماس آب نارنج با پلاستیک جلوگیری کنید.

24 ساعت بعد از گذاشتن آب نارنج در یخچال، درب شیشه را باز نکنید.

اطمینان حاصل کنید که هوا به آب نارنج نفوذ نکند تا از اکسیداسیون و تغییر طعم جلوگیری شود.

آب نارنج را قبل از مصرف خوب تکان دهید.

مطمئن شوید که آب نارنج کاملاً منجمد شده باشد تا از تغییر طعم آب نارنج جلوگیری شود.

 

 

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه