نحوه درست کردن نودل

در این قسمت از گهر به آموزش شیوه درست کردن نودل کره ای ساده و خوشمزه خواهیم پرداخت. اگر قصد دارید یک غذای جدید و در عین حال سریع را تهیه نمایید، نودل می تواند یک انتخاب بسیار مناسب برای شما باشد. لازم به ذکر است که مواد اولیه لازم برای درست کردن نودل به راحتی قابل دسترس هستند. در ادامه مطلب با طرز تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

شیوه درست کردن نودل

نحوه درست کردن نودل

نودلیت کره‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ است که با روش‌های مختلف و مواد اولیه متنوعی درست می‌شود و عطر و طعم فوق‌العاده‌ای دارد، این غذای ساده و فوری را خیلی راحت و سریع می‌توانید آماده و درست کنید، برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نودل کره ای در ادامه با سایت گهر همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
نودل با طعم دلخواه۲ بسته
آب مرغ۱ پیمانه
لیموی تازهنصف عدد
روغن۲ قاشق غذاخوری
پیاز کوچک۱ عدد
گوجه پوره شدهنصف لیوان
رب گوجه فرنگینصف قاشق غذاخوری
فلفل تندبه مقدار لازم
زردچوبهبه مقدار لازم
پاپریکابه مقدار لازم
طعم دهنده۱ عدد داخل بسته نودل

طرز تهیه نودل کره‌ای

نحوه درست کردن نودل

مرحله اول

ابتدا پیاز را نگینی یا خلالی و ریز خرد کنید و سپس یک ظرف را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا گرم شود، بعد از این‌که روغن داغ شد پیازها را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا سبک و نرم شوند.

مرحله دوم

بعد با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان مقداری فلفل تند، زردچوبه و پاپریکا را روی پیاز بریزید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود، سپس طعم دهنده‌ای که داخل بسته نودلیت است را باز کنید و به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

نکته: خوشمزه بودن این غذا به خاطر تندی آن است ولی اگر دوست ندارید مقدار فلفل را کمتر بریزید.

مرحله سوم

سپس یک گوجه فرنگی را تمیز بشورید و با رنده ریز رنده کنید تا کاملا پوره و له شود و بعد به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس رب گوجه را هم روی مواد بریزید و خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شود و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

مرحله چهارم

بعد درب ظرف را بگذارید و حرارت را ملایم کنید و به مدت ۵ دقیقه اجازه دهید تا گوجه‌ها بپزند سپس آب مرغ را به همراه یک پیمانه آب جوش به مخلوط اضافه کنید و روی حرارت متوسط اجازه دهید تا مخلوط به نقطه جوش برسد بعد حرارت را کم کنید.

مرحله پنجم

بعد از این‌که آب به جوش آمد نودل‌ها را با هر طعمی که دوست دارید در آن بریزید و اجازه دهید تا ده دقیقه با هم بجوشند و نودل‌ها نرم شوند، (زمان دقیق پخت نودل روی بسته آن نوشته شده است) سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

مرحله ششم

برای داخل نودلیت می‌توانید، گوشت مرغ پخته شده را خرد و یا ریش ریش کنید و در نودلیت بریزید و یا با گوشت چرخ کرده و پیاز و جعفری کوفته قلقلی درست کنید و بپزید و داخل نودلیت بریزید و یا قارچ ورقه ای را تفت دهید و در آن بریزید.

مرحله هفتم

بعد مقداری نودلیت را در ظرف مناسب بکشید و با چند برگ نعناع و شوید تزئین کنید و روی آن به دلخواه و با توجه به ذائقه خودتان مقداری سس کچاب، سس فلفل، سس هزار جزیزه یا سس فرانسوی بریزید و این غذای تند، ساده و سریع را سرو کنید.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه