شیرینی مادلین نوعی شیرینی خشک و خوشمزه فرانسوی است. شیرینی مادلین را می توانید در مدت زمان کم در قالب صدفی که مخصوص این شیرینی است تهیه نمایید. در صورتیکه قالب مادلین در دسترس نداشتید می توانید از قالب مافین استفاده کنید. در ادامه طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را به همراه فیلم آموزش آن ، برای شما همراهان همیشگی آماده کرده ایم.
طرز تهیه شیرینی مادلین فرانسوی
مواد لازم:
- کره: ۱۰۰ گرم
- تخم مرغ: ۲ عدد
- شکر: نصف پیمانه
- رنده پوست لیمو: ۲ قاشق چایخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
- آرد سفید: یک پیمانه
- بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- پودر قند برای تزیین
طرز تهیه:
- تخم مرغ ها و کره را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.
- تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید. شکر را به آن بیفزایید و به قدری هم بزنید تا مایه غلیظ و روشن شود. سپس وانیل و رنده پوست لیمو را به مایه افزوده و مخلوط کنید.
- آرد را الک کرده و در ظرف دیگری با نمک و بیکینگ پودر مخلوط کنید.
- سپس این مخلوط را در دو مرحله به مایه شیرینی بیفزایید و هر بار بهآرامی زیرو رو کنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
- کرۀ آب شده را در ظرفی بریزید و با یکچهارم مایه شیرینی مخلوط کنید.
- سپس این مخلوط را به مایۀ اصلی کیک اضافه کنید. دوباره هم بزنید تا مایه یکدست و براق شود و حالت خمیری بگیرد.
- روی ظرف خمیر را با سلفون بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. دقت کنید خمیر بیشتر از یک ساعت در یخچال نماند. چون کره جامد میشود و شیرینی پف نمیکند.
- چند دقیقه قبل از بیرون آوردن مایه از یخچال، فر را گرم کنید. دو قاشق کره آب کرده و با آن کف قالب شیرینی صدفی را چرب کنید.
- خمیر پس از ماندن در یخچال اسفنجی میشود. وسط هر حفره از قالب، یک قاشق پر خمیر بریزید. نیازی نیست آن را پخش کنید.
- اگر خمیر اضافه دارید، دوباره روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
- ۱۰ تا ۱۲ دقیقه مادلینها را در فر بگذارید. شیرینی زمانی آماده است که وقتی روی آن را آرام با انگشت فشار میدهید، حالت فنری داشته باشد.
- یک الی دو دقیقه پس از خارج کردن شیرینی ها از فر، قالب را برگردانید. آنها را در ظرف بچینید و در صورت تمایل کمی پودر قند روی آنها بپاشید.
نکات:
- معمولاً روی مادلین فقط پودر قند می پاشند. اما میتوانیدآن را در شکلات آب شده بزنید و روی آن مغزهای خرد شده بریزید.
- اگه قالب صدفی ندارید، میتونید از قالب مافین کوچک هم استفاده کنید. البته در این صورت بافت ترد مادلین را پیدا نمیکند.
- شیرینیهایی را که یکی دو روز مانده و سفت شدند، در چای یا قهوه بزنید و میل کنید.