دانلود فیلم خارجی رایگان

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار

تاريخ : 29 ژانویه

از آنجایی که به حساب برخی از خانوارها یارانه واریز نشده است این مطلب را به بررسی نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار اختصاص داده ایم. در ادامه گفته شده که چه کسانی، چگونه می‌توانند یارانه خود را جدا کنند در نتیجه اگر شما هم قصد جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار خود را دارید در ادامه همراه ما باشید.

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

به دستور رئیس جمهور و بر اساس اعلام سازمان هدفمند سازی یارانه ها، یارانه ۴۰۰ هزار تومانی به دهک های درآمدی اول تا سوم و یارانه ۳۰۰ هزار تومانی به دهک های درآمدی چهارم تا نهم به صورت ماهانه پرداخت می‌شود. لازم به ذکر است که دهک های درآمدی دهم به بعد مشمول دریافت یارانه نیستند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئول شناسایی دهک‌ها و دهک‌بندی افراد جامعه است. این وزارتخانه جدول جدید دهک‌بندی درآمدی را هنوز منتشر نکرده است. اما پیش از این جدولی منتشر شد که نشان می‌داد هر کدام از افراد جامعه در کدام دهک درآمدی قرار دارند.

افراد مجاز به جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار

افراد به دلایلی مانند ازدواج، طلاق، فوت سرپرست خانوار و خانواده بد سرپرست می‌توانند یارانه خود را از خانواده جدا نمایند و کمک معیشتی برای زندگی خود داشته باشند.

جدا کردن یارانه مجرد ها از سرپرست خانوار

افراد مجرد نمی‌توانند یارانه خود را از خانواده جدا کنند مگر اینکه دو شرط زیر را داشته باشند:

  • مجردهایی که حداقل ۳۵ ساله باشند. یعنی اگر کمتر از ۳۵ سال داشته باشند امکان جداسازی یارانه برای آن ها وجود ندارد.
  • مجرد ها باید جدا از خانواده زندگی کنند.
مجردها باید این دو شرط یعنی حداقل سن ۳۵ سال و جدا زندگی کردن از خانواده را با هم داشته باشند تا مشمول جداسازی یارانه قرار بگیرد. این مجردان می‌توانند با مراجعه به بخشداری و دریافت نامه اقدام به جداسازی یارانه خود از اعضای خانواده نمایند.

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار بعد از ازدواج 

بسیاری از زوجین پس از ازدواج تصمیم به جداسازی یارانه خود از خانواده می‌گیرند. در این مرحله همسر می‌بایست به عنوان سرپرست خانوار با مدارک اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، اصل شناسنامه و کارت ملی والدین خود و همسر و اصل و کپی و عقدنامه به یکی از شعب پلیس +۱۰ مراجعه نموده و درخواست جدانمودن یارانه را بدهد.
به منظور ایجاد حساب جدید برای زوجین باید هر دو آن ها یارانه فعال داشته باشند. در واقع اگر یکی از زوجین در خانواده قبلی خود یارانه فعال نداشته باشد امکان جداسازی یارانه برای او وجود ندارد.

نحوه جدا کردن یارانه از سرپرست خانوار بعد از طلاق 

زوج هایی که از یکدیگر جدا شده اند، جهت انتقال یارانه بعد از طلاق باید با در دست داشتن مدارکی مثل شناسنامه، کارت ملی، سند طلاق و کپی تمام مدارک به دفاتر پلیس+ ۱۰ مراجعه کرده و تقاضای سرپرستی جدید برای دریافت یارانه کنند.  سپس فرد می‌بایست یک حساب یارانه ای جدا برای خود در یکی از بانک ها ایجاد نماید.

نحوه جدا کردن یارانه از خانواده بد سرپرست 

اگر سرپرست خانوار مفقود شده باشد، مصرف کننده مواد مخدر باشد، زندانی باشد، خارج از ایران زندگی کند و یا  دارای بیماری روحی و روانی باشد در این صورت امکان تغییر سرپرست خانوار وجود دارد. در صورتی که پدر عدم صلاحیت سرپرستی خانواده را نداشته باشد، مادر یا فرزند ارشد خانواده در صورت داشتن سن قانونی به عنوان سرپرست معرفی می‌شوند.
افراد یک خانواده بدسرپرست به منظور جداسازی یارانه باید به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه نمایند. اما قبل از آن به منظور تغییر در کفالت و حضانت به مرکز فرمانداری استان محل زندگی خود مراجعه نموده و نامه رسمی از فرمانداری دریافت کنند.
نحوه جدا کردن یارانه بعد از فوت سرپرست خانوار 
با فوت سرپرست خانوار برای ادامه دریافت یارانه می‌بایست مادر با مدارکی مانند اصل شناسنامه و اصل کارت ملی، کپی مدارک شناسایی، کارت ملی سرپرست قبلی و گواهی فوت سرپرست خانوار به مرکز پلیس +۱۰ مراجعه نمایند.
در نهایت یارانه یا به حساب مادر خانواده  و یا به حساب فرزند ارشدی که سرپرستی خانواده را به عهده دارد، واریز می‌شود.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي