طرز خشك كردن ليمو عماني با 5 روش خانگی بدون تلخی

امتیاز دهید

این ورزها که فصل لیمو ترش است خانم ها علاقمند به خشک کردن لیمو عمانی به روش های خانگی بدون تلخ شدند هستند، لیمو عمانی طعم و عطر فوق العاده ای به غذا ها میدهد و یکی از مهم ترین چاشنی های غذاهای ایرانی است تهیه و خشک کردن لیمو عمانی در منزل کار ساده ای است که در ادامه روش های مختلف خشك کردن آن را توضیح داده ایم

طرز خشك كردن ليمو عماني با 5 روش خانگی بدون تلخی

روش های خشک کردن لیمو عمانی در منزل بدون تلخ شدن

مواد لازم برای تهیه لیمو عمانی

1- نمک :به مقدار لازم

2- سرکه: یک فنجان

3- لیمو ترش :یک کیلو

مراحل تهیه لیمو عمانی در منزل

1- ابتدا لیمو ها را بشویید روی آنها نمک بریزید و اجازه دهید یک روز بمانند و بعد از یک روز آنها را با آب سرد بشویید

2- آب و یک فنجان سرکه را درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا به جوش آید

3- لیموها را درون آب و سرکه به مدت 10 ثانیه بجوشانید و بعد با آب سرد آبکشی کنید

4- دوباره لیمو ها را درون آب و سرکه به مدت یک دقیقه بجوشانید و درون آبکش بریزید اما آبکشی نکنید

5- اجازه دهید لیمو ها خشک شوند و بعد روی آنها با خلال دندان سوراخ های ریزی ایجاد کنید و روی یک پارچه تیره و نخی بریزید و زیر نور آفتاب قرار دهید اگر به نور آفتاب دسترسی ندارید میتوانید لیمو ها را روی بخاری یا شوفاز قرار دهید 

6- بعد از 10 روز لیمو ها کمی خشک شده اند آنها را درون سبد بریزید و بگذارید در سایه بمانند.خشک شدن لیمو یک یا دو ماه طول میکشد

طرز خشک کردن لیمو در آفتاب 

  •  لیمو ها را شسته  و اجازه دهید 24 ساعت  درون آب بماند و چندبار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود
  • روی سینی یک پارچه تمیز پهن کنید و لیمو ها را درون آن بچینید
  • به مدت یک ماه سینی را مقابل نور آفتاب قرار دهید تا لیمو ها خشک شوند.
  • در زمستان خشک شدن لیموها به زمان بیشتری نیاز دارد بنابراین اگر در طول یکماه لیمو ها خشک نشدند میتوانید آنها را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند

خشک کردن لیمو ترش به صورت ورقه ای

طرز خشك كردن ليمو عماني با 5 روش خانگی بدون تلخی

طریقه خشک کردن لیمو عمانی با فر (ورقه ای)

  • لیمو ها را شسته  و اجازه دهید 24 ساعت  درون آب بماند و چندبار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود
  • فر را روی پایین ترین درجه قرار دهید و با کاغذ پارچمنت سینی فر را پوشانده و ورقه های لیمو را روی آن بچینید
  •  سینی را 4 ساعت درون فر قرار دهید و هر1ساعت یکبار لیمو ها را زیر و رو کنید تا به همه قسمت ها لیمو حرارت برسد
  •  بعد از خشک شدن لیموها فر را خاموش کنید اما از سینی خارج نکنید و اجازه دهید 24 ساعت درون فر بماند
  • بعد از این مدت آنها را از فر خارج کنید و درون ظرف شیشه ای یا پلاستیکی بریزید و درون فریزر نگهداری کنید

طرز تهیه لیمو عمانی با دستگاه خشک کن (ورقه ای)

  • لیمو ها را شسته و اجازه دهید 24 ساعت درون آب بماند و چندبار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود
  • لیمو ها را به صورت ورقه ای برش داده و در سینی بدون فاصله کنار هم بچینید
  • حرارت دستگاه را روی 125 درجه فارنهایت قرار دهید
  • برای خشک شدن برش های لیمو تقریبا 10 ساعت زمان لازم است

طريقه خشك كردن ليمو عماني با نور آفتاب (ورقه ای )

  • لیمو ها را شسته و اجازه دهید تا 24 ساعت درون آب بماند و چندبار آب آن را عوض کنید تا تلخی پوست لیمو گرفته شود
  • لیمو ها را به صورت ورقه نازک برش دهید و هسته انها را خارج کنید
  • برش های لیمو را کف سینی استیل بچینید و زیر نور خورشید قرار دهید 
  • در زمستان میتوانید سینی را روی بخاری و شوفاژ قرار دهید تا برش لیموها خشک شوند 
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

    ارسال دیدگاه