دانلود فیلم خارجی رایگان

ساده ترین روش تولید قارچ در منزل + فیلم

تاريخ : 19 آوریل

کاربران گرامی جهت آموزش تصویری ساده ترین روش تولید قارچ در خانه با گهر همراه باشید. مهم ترین نکته پرورش و تولید قارچ تهیه یک محیطی است که بتوانید دما و رطوبت را کنترل کنید. توجه نمایید که دما هم نباید کمتر از ۱۰ درجه سانتیگراد یا بالاتر از ۲۰ درجه سانتیگراد باشد. همچنین رطوبت هم یکی از فاکتورهای مهم جهت رشد قارچ است. میانگین رطوبت مورد نیاز ۹۰ درصد گزارش شده است. 

ساده ترین روش تولید قارچ در خانه

 


  • آموزش پرورش قارچ و خلاصه ای از مراحل رشد قارچ دکمه ای در طول دوره ی پرورش
  •  
  • ساده ترین روش تولید قارچ در منزل + فیلم, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

۱- روز اول :

در اولین روز معمولا تنها فعالیتی که انجام می شود ورود کمپوست به داخل سالن است و نکته ی مهم کنترل دما در ۲۵ درجه ی سانتی گراد و رطوبت ۹۰ درصد است.

۲- روز های اول تا نهایت پانزدهم :

دراین بازه ی زمانی تنها فعالیتی که نیازاست ، تنظیم دما به وسیله ی کولر یا بخاری (بسته به فصلی که در آن پرورش میدهید) و کنترل آن در دمای ۲۵ درجه ی سانتی گراد است. توجه داشته باشید که شما همه روزه موظف به بازدید از سالن خود هستید.

ساده ترین روش تولید قارچ در منزل + فیلم, جدید ۱۴۰۲ -❤️ گهر

۳- بین روزهای دوازدهم تا  پانزدهم :

معمولا با ورود به روز پانزدهم رنگ و بوی کمپوست تغییر می‌کند و قطرات طلایی رنگی تشکیل می‌شود که یعنی زمان خاک دهی به کمپوست فرا رسیده است . پس از انجام فعالیت مربوطه یعنی خاک دهی همچنان باید دما را روی ۲۵ درجه ی سانتی گراد کنترل کنید.

۴- روز بیست وششم :

با رسیدن به این روز ،زمان شخم زنی فرا می رسد . فعالیتی که باید انجام دهید اینست که نایلون (روکش پلاستیکی) را از روی خاک بردارید و خاک را به آرامی به وسیله ی دست یا چنگک به هم بزنید تا میسیلیوم ها به خوبی در خاک پخش شوند. این کار باید حتما در یک روز انجام بگیرد.

به این عمل پنجه دوانی یا رافلینگ گفته میشود و هدف از انجام آن پخش شدن میسیلیوم ها در خاک و جلوگیری از رشد کُپه ای قارچ ها است.

کنترل دما در ۲۵ درجه ی سانتی گراد هم همچنان فراموش نشود.

۵- روز سی ام :

در روز سی ام زمان شوک دهی به میسیلیوم ها فرا میرسد و کاری که باید انجام دهید اینست که دستگاه خروجی هوا و رطوبت ساز را روشن کرده و در طی دو روز دما را به ۱۶ درجه ی سانتی گراد می رسانیم.این کار باعث میشود تا میسیلیوم ها وارد مرحله ی زایشی شوند.

۶- روز چهلم :

معمولا از روز چهلم برداشت محصول آغاز می‌شود و شما می توانید در طول ۴ مرحله به مدت ۲۰ روز یعنی تا روز شصتم؛ قارچ دکمه ای یا محصول خود را برداشت کنید. به هر مرحله ی برداشت ،چین گفته می شود که به طور معمول در هر دوره ی پرورش ۴ بار انجام میشود.

نکته : بعداز هر بار برداشت محصول باید سطح کمپوست آبیاری شود ، دمای محیط را به ۲۲ درجه برسانیم  و با مشاهده ته سنجاقی ها مجددا عمل هوادهی را انجام می دهیم.
آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي