بهترین روش های باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب

گرفتگی لوله فاضلاب یکی از مشکلاتی است که ممکن است به صورت مداوم در ساختمان ها رخ دهد. لوله های فاضلابی مختلف ممکن است دچار گرفتگی شوند و در صورت ایجاد گرفتگی در آنها باید با روش های مخصوصی این گرفتگی رفع شود.

برای رفع گرفتگی لوله های فاضلاب روش های مختلفی وجود دارد. اما آن چیزی که مهم است ساده و قابل انجام بودن روش لوله بازکنی در منزل است. در اینجا تعدادی از بهترین و ساده ترین روش های لوله بازکنی در منزل به شما آموزش داده می شود تا به کمک آنها گرفتگی ایجاد شده در لوله های فاضلاب را خودتان باز کنید.

بهترین روش های باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب

همانطور که ذکر شد در لوله های فاضلابی انواع گرفتگی ها ایجاد می شود که برای رفع هر یک از آنها لازم است از روش های مخصوصی استفاده شود تا بتوان آن را رفع کرد. بنابراین روش های لوله بازکنی مختلفی وجود دارد که می تواند هنگام گرفتگی لوله به شما کمک کند و شما را از نیاز به لوله بازکن و صرف هزینه بی نیاز کند. پس بهتر است این آموزش را با دقت مطالعه کنید تا با روش های لوله بازکنی در خانه آشنا شوید.

چرا لوله های فاضلاب می گیرد؟

پیش از ارائه روش ها و آموزش لوله بازکنی بهتر است کمی در مورد گرفتگی لوله های فاضلاب توضیح داده شود. لوله های فاضلاب اندازه مشخصی دارند که مخصوص عبور آب و فاضلاب تعیین شده است. اگر چیزی غیر از آب و فاضلاب وارد لوله ها شود احتمالا در خمیدگی و انحرافات لوله گیر می کند. دستمال کاغذی، مو، چربی، صابون، سفیدآب، پوست میوه، تفاله چای، کاغذ، سنگ و … جزء اشیائی هستند که عموما وارد لوله فاضلاب شده و در خمیدگی های آن گرفتار می شوند.

زمانی که اشیاء در لوله گرفتار می شوند مسیر عبور آب را هم می بندند و به این صورت می شود که لوله فاضلاب مسدود می شود.

به طور کلی چند نوع گرفتگی در لوله های فاضلاب رخ می دهد:

  • گرفتگی فاضلاب حمام
  • گرفتگی لوله فاضلاب روشویی
  • گرفتگی سینک ظرفشویی
  • گرفتگی کفشور حیاط و پارکینگ
  • گرفتگی سیفون توالت

در هر یک از موارد فوق زمانی شما گرفتگی لوله و بالا زدن فاضلاب از کفشور را مشاهده می کنید که یک شی وارد لوله شده و مسیر آن را مسدود کرده باشد. در توالت این شی می تواند فضولات یا دستمال کاغذی باشد. در کفشورها خاک و سنگ و در فاضلاب سینک ظرفشویی و آشپزخانه نیز باقی مانده غذا و تفاله چای می تواند علت گرفتگی لوله باشد.

بهترین روش های باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب

لوله بازکنی آسان در خانه با روش هایی ساده

اگر مشکل گرفتگی در لوله های فاضلاب ساختمان شما ایجاد شد لزومی ندارد در همان ابتدا با شرکت لوله بازکنی تماس بگرید. ممکن است مشکل چندان پیچیده نباشد و خودتان بتوانید آن را حل کنید. در این صورت می توانید بدون صرف هزینه گزاف برای لوله بازکنی مشکل خود را حل کنید.

برخی از گرفتگی ها را می توان به راحتی در خانه باز کرد. تنها لازم است روش های لوله بازکنی آسان در خانه را بدانید. در ادامه تعدادی از بهترین روش های لوله بازکنی در خانه معرفی شده است.

– لوله بازکنی با آب جوش

آب داغ به دلیل حرارت بالایی که دارد خاصیت شویندگی در خود دارد. در این مورد هم می توان از آن برای باز کردن گرفتگی لوله استفاده کرد. آب جوش خود یک لوله بازکن بسیار مفید و کاربردی است که می تواند برخی از گرفتگی های لوله را باز کند. برای استفاده از آن کافیست یک کتری آب جوش فراهم کنید و آن را داخل لوله فاضلاب خالی کنید. آب جوش وارد لوله شده و با گرفتگی های لوله برخورد می کند.

تماس آب جوش با گرفتگی ها باعث می شود چربی ها و جرم لوله ها شسته شده و گرفتگی باز شود. استفاده از آب جوش باز کردن گرفتگی هایی که ناشی چربی، روغن، مو، صابون، مدفوع و … باشد مفید است. بنابراین می توانید از آن برای باز کردن گرفتگی ظرفشویی، حمام و توالت استفاده کرد.

– رفع گرفتگی لوله با فشار آب و شیلنگ

همیشه وارد کردن فشار به گرفتگی های داخل لوله می تواند باعث رفع گرفتگی شود. در این مورد از فشار آب برای باز کردن لوله استفاده می شود. اگر گرفتگی داخل کفشور حمام یا حیاط رخ داده می توانید با فشار آب آن را باز کنید.

به این صورت که شیلنگ را داخل لوله فرو کنید. سپس اطراف کفشور را با تکه ای پلاستیک یا پارچه به خوبی مسدود کنید و بعد آب را باز کنید. در این صورت آب با فشار وارد لوله فاضلاب شده و به گرفتگی ها فشار وارد می کند. اگر دهانه کفشور را به خوبی مسدود کرده باشید تمام فشار آب به گرفتگی لوله وارد آمده و انسداد لوله را باز می کند.

– استفاده از تلمبه چاه بازکن

تلمبه دستی لوله بازکن یا همان چاه بازکن قطعا یکی از بهترین و ساده ترین دستگاه های لوله بازکنی است که در بسیاری از خانه های قدیمی پیدا می شود. وسیله ای ساده که به راحتی گرفتگی لوله ها را باز می کند.

با استفاده از چاه بازکن می توان گرفتگی توالت، کفشور و سینک ظرفشویی را باز کرد. به این صورت که دهانه تلمبه دستی را روی دهانه لوله فاضلاب قرار دهید به طوری که تمام درزهای اطراف آن بسته شود و هوا نتواند از زیر آن خارج شود. سپس از طریق دسته فشار عمودی وارد کنید تا هوای داخل کاسه تلمبه دستی وارد لوله فاضلاب شود.

این کار باعث می شود هوای داخل تلمبه به گرفتگی لوله فشار وارد کند. تلاش کنید این کار را چند بار تکرار کنید تا نتیجه مورد نظر را بدست آورید. توجه داشته باشید که تلمبه دستی برای رفع گرفتگی های ساده ناشی از دستمال کاغذی، چربی، مو، صابون و از این دست موارد مناسب است. گرفتگی های سخت ناشی از سنگ، خاک، آجر و … با تلمبه دستی باز نمی شود.

– بکارگیری محلول لوله بازکنی

یکی از روش های مفید و در عین حال پرحاشیه استفاده از محلول های شیمیایی لوله بازکنی است. محلول های لوله بازکنی خاصیت اسیدی شیمیایی دارند و همین خاصیت آنهاست که باعث می شود گرفتگی لوله ها باز شود. گرفتگی هایی که ناشی از مواد زائد همچون مو، پوست میوه، دستمال کاغذی، تفاله چای، باقی مانده غذا، چربی و … باشد به راحتی با محلول لوله بازکنی از بین می روند.

اما نکته ای که در خصوص محلول های لوله بازکنی وجود دارد خوردگی و پوسیدگی لوله است. روش کار هم به این صورت است که ابتدا مقداری محلول شیمیایی را داخل لوله فاضلاب ریخته و حدود نیم ساعت منتظر می مانید تا محلول به داخل لوله نفوذ کرده و اثر کند.

سپس آب را باز می کنید تا گرفتگی ها را شسته و با خود ببرد. استفاده مداوم و زیاد از این محلول ها باعث از بین رفتن لوله فاضلاب شده و می تواند در نهایت منجر به ترک خوردگی لوله شود. اما استفاده کم از این محلول ها می تواند بسیار مفید و موثر باشد.

– فنر دستی لوله بازکنی

از جمله بهترین و موثر ترین روش های لوله بازکنی استفاده از فنر دستی است. فنر دستی مخصوص لوله بازکنی فنری طولانی است که یک سر آن دارای دسته است. از این فنر برای باز کردن انواع گرفتگی های لوله استفاده می شود.

تنها کافیست یکی از این فنر ها را در خانه داشته باشید تا انواع گرفتگی ها را با آن باز کنید. به این صورت که سر فنر را داخل لوله فرو می کنید تا دیگر امکان فور کردن آن وجود نداشته باشد.

سپس با استفاده از دسته فنر تلاش می کنید تا آن را بچرخانید. هنگام چرخاندن فنر تلاش کنید به صورت عمودی به آن فشار وارد کنید. این فشار عمودی به همراه دوران فنر باعث می شود گرفتگی های داخل لوله از هر نوعی که باشد جابجا شده و لوله را باز کنند.

دستگاه فنر لوله بازکنی دستی بهترین نوع لوله بازکن خانگی است که با آن می توان گرفتگی توالت، گرفتگی کفشور حمام، گرفتگی سینک ظرفشویی، گرفتگی کفشور حیاط و هر نوع گرفتگی را باز کرد.

بهترین روش های باز کردن گرفتگی لوله فاضلاب

روش های لوله بازکنی که تا اینجا معرفی شد همگی قابل انجام در خانه بودند. هیچ یک نیازی به صرف هزینه یا خرید تجهیزات اضافی نداشنتند. ضمن اینکه همه روش ها بسیار ساده بوده و به راحتی گرفتگی را رفع می کنند. در ادامه روش های حرفه ای لوله بازکنی که تنها توسط تکنسین های حرفه ای لوله بازکنی انجام می شود را به شما معرفی می کنیم. این روش ها نیازمند داشتن تخصص و البته تجهیزات مخصوص است که انجام آنها در خانه و توسط شما ممکن نیست

– استفاده از فنر برقی لوله بازکنی (ژنراتور)

با اطمینان می توان گفت که فنر لوله بازکنی (فنر برقی لوله بازکنی) بهترین و حرفه ای ترین دستگاه لوله بازکنی است که به وسیله آن می توان تقریبا تمام گرفتگی های لوله را باز کرد. لوله بازکن برقی یا همان ژنراتور یک تفاوت با فنر دستی لوله بازکنی دارد که آن روش دوران آن است.

تقریبا تمام شرکت های لوله بازکنی و سرویس کاران لوله بازکن از فنر برقی برای رفع گرفتگی لوله ها استفاده می کنند. با ژنراتور لوله بازکنی می توان گرفتگی توالت آپارتمان ها را باز کرد. در هر طبقه ای آپارتمان که باشید فنر های بلند ژنراتور می توانند گرفتگی را به آسانی باز کنند.

اگر با استفاده از روشهای خانگی موفق به رفع گرفتگی لوله فاضلاب نشدید به ناچار باید با یک شرکت لوله بازکنی و تخلیه چاه تماس بگرید و از آنها درخواست لوله بازکنی کنید. شرکت لوله بازکنی کاوه در تمام طول روز آماده خدمت رسانی ارزان و فوری به شما همشهریان عزیز است.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه