آموزش مرغ سوخاری | طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی

غذاهای فست فودی به طور معمول برای انسان ضرر دارد اما مرغ سوخاری رستورانی پفکی نسبت به دیگر فست‌ فودها سالم‌تر و خوشمزه‌تر است. در این مطلب ما آموزش تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی را به شیوه‌ای که طعم متفاوتی داشته باشد قرار دادیم.

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی

آموزش مرغ سوخاری | طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی(4 نفره)

  • سینه مرغ ۳۰۰ گرم
  • آرد گندم ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد نشاسته ذرت ۴ قاشق غذاخوری
  • زعفران دم کرده غلیظ یک تا دو قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ۱عدد
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • آب به مقدار کافی
  • پودر سیر، نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • پودر آویشن، پاپریکا و روغن مایع به مقدار کافی

طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی

مرحله اول

برای تهیه مرغ پفکی رستورانی در ابتدای کار سینه مرغ را به صورت نواری نازک برش می زنیم، سپس آرد گندم را به همراه آرد نشاسته ذرت و بکینگ پودر درون الک می کنیم و درون یک کاسه مناسب الک می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله پودر سیر را به همراه نمک، فلفل سیاه، پودر آویشن و پاپریکا به مخلوط آرد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه آب را به همراه تخم مرغ و زعفران دم کرده به مخلوط آرد اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا مخلوط آرد را هم می زنیم تا مواد با هم کاملا ترکیب و یکدست شوند. در ادامه سینه های مرغ خرد شده را درون کاسه حاوی مایه اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم تا تکه های گوشت مرغ به مایه آغشته شوند.

آموزش مرغ سوخاری | طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی پفکی

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری

فیله مرغ سوخاری از غذاهای محبوب فست فودی است که با طعم های متنوعی درست می شود.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به اندازه کافی روغن مایع اضافه می کنیم و اجازه می دهیم روغن به خوبی گرم شود. در ادامه سینه مرغ های آغشته به مایه را درون تابه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

در نهایت اجازه می دهیم سینه های مرغ کاملا سرخ شوند، سپس از تابه خارج می کنیم و روی دستمال حوله ای قرار می دهیم تا روغن اضافی آن ها کشیده شود و پس از آن با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه