نحوه خشک کردن گل محمدی + خشک کردن غنچه گل محمدی

اگر خودتان علاقمند به خشک کردن گل محمدی و یا غنچه گل محمدی هستید در این مطلب همراه ما باشید. گل محمدی یکی از پرخاصیت ترین گل هاست و به قول عطارها داروی اعصاب است. به همین دلیل مصرف آن خصوصا در ایران بسیار رواج دارد. ممکن است سوال کنید که چگونه گل محمدی را خشک میکنند و آیا می توان آن را در خانه خشک کرد…

نحوه خشک کردن گل محمدی + خشک کردن غنچه گل محمدی

نحوه خشک کردن غنچه گل محمدی

یکی از روش های قدیمی و سنتی خشک کردن غنچه گل محمدی به نخ کشیدن آن است. بعد از جمع آوری غنچه، خیلی آرام و با حوصله بدون اینکه آسیب ببینند بشویید. با یک سوزن از ساقه آنها نخ رد کنید. بند غنچه ها را در سایه که هوا جریان داشته باشد و دور از گرد و غبار آویزان کنید تا خشک شود. با این کار غنچه ها با زمین تماس نداشته و حالت طبیعی شان حفظ می شود.
هم چنین جریان هوا همه جای گل وجود داشته و بهتر و زودتر خشک می شوند. برخی در آفتاب خشک می کنند، اما خشک کردن غنچه ها در سایه باعث می شود عطر، رنگ و خواص آن بهتر حفظ شود.

روش نگهداری غنچه خشک شده

غنچه خشک شده باید در جای بدون رطوبت، خشک و خنک نگهداری شوند. غنچه خشک را در ظرف در دار بریزید. برای نگهداری طولانی مدت غنچه ها آنها را در ظرف در دار ریخته و در فریزر بگذارید.
 
مرتبط با این مطلب: تاثیر گلاب بر روی پوست صورت

روش مصرف و طرز تهیه دمنوش غنچه گل محمدی

  • گلبرگ‌های غنچه گل محمدی را می‌توان به صورت تازه به چای یا آبجوش اضافه کرده، پس از حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه که دم کشید مصرف کرد.
  • چند عدد غنچه گل محمدی را در یک قوری آب جوش ریخته و بیست دقیقه صبر کنید تا دم بکشد و حاصل دمنوش را با مقداری عسل بنوشید.
  • برای شیرین کردن چای یا دمنوش گل محمدی می‌توان از عسل طبیعی استفاده کرد و از طعم مطبوع آن بهره‌مند شدعلاه بر این شما می توانید دمنوش گل محمدی و زعفران، دمنوش غنچه گل محمدی و دارچین، دمنوش گل محمدی و رزماری، دمنوش گل محمدی و گل گاو زبان و دمنوش گل محمدی و زنجبیل را تهیه کرده و استفاده کنید.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند

ارسال دیدگاه