مرغ سوخاری دو نفره

دسته بندي : معرفی بازار
تاريخ : 4 اسفند

این دستور غذای ترد و خوشمزه ترین، مرغ سوخاری خانگی است که تا به حال آن را چندین بار خورده اید. این غذا به صورت گرم و سرد سرو شده و مورد علاقه اکثر افراد است.شما می توانید مرغ سوخاری را به عنوان یکی از غذاهایی که در شب های سالگرد ازدواجتان می خورید، انتخاب کرده و آن را سرو کنید. این غذا در اکثر کشورها با دستورالعمل خاصی پخته می شود که این دستورالعمل در ایران نیز مشابه سایر کشورها است. اگر می خواهید این غذا را به صورت آماده سرو کنید، بدون اینکه آن را در خانه بپزید، به شما مرغ سوخاری چاکوچ را پیشنهاد می کنیم. حال اگز می خواهید در خصوص این غذا اطلاعات بیشتری کسب کنید، تا انتهای این مقاله همراه ما بمانید.

مرغ سوخاری دو نفره, پورتال خبری فرهنگی گهر

چگونه مرغ سوخاری چاکوچ در خانه بپزیم؟

وقتی مرغ را برای تعداد زیادی سرخ می‌کنید، به راحتی می‌توانید از مقدار فراوان روغن برای دستیابی به گوشت آبدار، لطیف و پوششی فوق‌العاده استفاده کنید. اما در شرایطی که برای دو نفر آشپزی می کنید اینطور نیست. برای کم کردن اندازه‌ها، عملیات سرخ کردن را را از یک اجاق هلندی به یک ماهیتابه انتقال دهید و تکه‌های مرغ را در حین پخت برگردانید تا یکنواخت برشته شوند. چند دقیقه اول روی ماهیتابه را می پوشانیم تا مطمئن شویم مرغ سرخ شده و سپس درب قابلمه را برمی داریم تا پوسته مرغ ترد شود. ابرای جلوگیری از چسبیدن مرغ ها به تابه از مخلوط آرد به همراه تخم مرغ استفاده می‌کنیم.

مرغ سوخاری دو نفره, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای پخت مرغ سوخاری چاکوچ دو نفره

برای پخت مرغ سوخاری چاکوچ به این مواد نیاز دارید، در صورت نبود هریک از آنها نمی توانید به مزه و طعم اصلی مرغ سوخاری چاکوچ برسید.

۱ عدد سینه مرغ

۲ عدد تخم مرغ

۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا

۱ قاشق چایخوری پودر آویشن

۱/۲ قاشق چایخوری سرخالی فلفل قرمز

آرد گندم به مقدار لازم

آرد سوخاری به مقدار لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

مزه دار کردن مرغ سوخاری دو نفره چاکوچ

سینه مرغ را بشویید و به ۱۰ تکه برش دهید. سینه مرغ را به صورت نواری برش دهید و سپس به ادویه آغشته کنید. آب را از یک آبکش خالی کرده، سپس مرغ را با کمی آب سرد بشویید.  سه کاسه اماده کنید، در یکی پودر سوخاری، در دیگری تخم مرغ زده شده و برای سومی از آرد استفاده کنید. در یک کاسه کوچک، چاشنی غذاها پاپریکا، فلفل سیاه و قرمز، زردچوبه، آویشن و نمک را در یک کاسه کوچک ترکیب کرده و با چنگال کاملا مخلوط کنید.  در مرحله بعد تخم مرغ ها را به همراه نمک و فلفل مخلوط کنید تا از حالت لختی خارج شوند. در ظرف دیگر، آرد و یک پیمانه نمک را با هم مخلوط کنید.  تکه های مرغ را به ادویه ها آغشته کنید. حالا برش های نواری مرغ را که به ادویه آغشته شدند را ابتدا به مخلوط تخم مرغ سپس به آرد آغشته کنید مرغ را از همه طرف با آرد بپوشانید.

مرغ سوخاری دو نفره, پورتال خبری فرهنگی گهر

سرخ کردن مرغ سوخاری دونفره چاکوچ

مرغ ها آماده سرخ شدن هستند. روغن را به مدت ۱۰ دقیقه داغ کنید، حالا تکه های مرغ را با احتیاط داخل روغن بریزید تا طلایی شوند و حدود ۷۰ درصد پخته شوند. مرغ را در یک توری خنک کننده سیمی انتقال دهید. فقط مرغ را سرخ کنید تا طلایی شود، سپس آن را به فر داغ منتقل کنید تا پخت با سرعت ملایم تری تمام شود.  بسیاری از دستورالعمل ها برای مرغ سوخاری از آرد گندم یا ترکیبی از آرد گندم و نشاسته ذرت را توصیه می کنند. دستور العمل‌های حاوی آرد گندم، پوششی متراکم و سفت ایجاد می‌کنند. ولی باید دقت داشت که استفاده از آرد نشاسته ذرت می تواند پوشش ظریف و شکننده ای را به مرغ سوخاری بدهد.

فوت و فن های پخت مرغ سوخاری دونفره چاکوچ

در هر زمان، روغن را بعد از سرد شدن در ظرفی ذخیره کنید و در یخچال نگهداری کنید. طعم شگفت انگیزی به مرغ می دهد. بشقاب مرغ سوخاری را به مدت ۱ ساعت و حداکثر تا یک شب در یخچال قرار دهید. پس از آماده شدن برای سرو، روغن را دوباره تا دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.

در آخر

شما می توانید با استفاده از این طرز پخت، مرغ سوخاری چاکوچ را در خانه بپزید، ولی بهتر است که به این نکته توجه داشته باشید که پخت مرغ سوخاری به دلیل سختی هایی که دارد، در خانه سخت است، از این رو پیشنهاد ما این است به جای پخت آن در خانه، آن را از مرغ سوخاری چاکوچ نزدیک منزل خود تهیه کنید.

مرغ سوخاری دو نفره, پورتال خبری فرهنگی گهر

آقای مرغ سوخاری

شاید برایتان جالب باشد که بدانید مرغ سوخاری چاکوچ توسط چه کسی ایده پردازی و اجرا شده است؟ مستر چیکن(دانیال زرگان) موسس مرغ سوخاری چاکوچ، متولد سال ۱۳۶۴ در تهران از همان ابتدا به صنعت غذا علاقه زیادی داشت. او در ابتدا با راه اندازی یک کافی شاپ پا در این عرصه گذاشت و سپس به سراغ فست فود ایتالیایی رفت. او پس از مدتی بنا بر دلایلی با شکست مواجه شد که این موضوع سبب شد تا او ناامید نشود و برای بار سوم شروع کند.پس از گذراندن روزهای پر فراز و نشیب مستر چیکن با سرمایه کم، یک فود تراک را برای فروش انواع غذاها راه اندازی کرد، که همین ماشین سیار توانست سکوی پرتاب او به سمت اختراع پنیر کشدار و مرغ سوخاری چاکوچ باشد. او پس از مدت ها کار در فود تراک متوجه شد که مشتریان او علاقه زیادی به خوردن پنیر بر روی مرغ دارند. از این رو تلاش کرد تا پنیر کشدار مایع را با فرمولاسیون جدید تولید کند. پس از آن او با استفاده از تبلیغات زیاد در اینستاگرام توانست مشتریان خود را اضافه کند و در نهایت با راه اندازی برند خود با کمک بابک بختیاری توانست در سراسر ایران شعبات چاکوچ را روز به روز افزایش دهد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي