هزینه آزمون pte، نحوه ثبت نام و مراکز آزمون PTE

هزینه آزمون PTE  چقدر است؟ آزمون PTE  (pearson test of english) یکی از آزمون های بین المللی است و معتبر است و موسسات زیادی در سرتاسر جهان آن را پوشش میدهند. این آزمون بسیار مهم بوده و کسانی که در این آزمون شرکت میکنند به راحتی برای کشورهای آمریکایی و اروپایی اپلای می شوند. اگر قصد شرکت در این آزمون را دارید این مطلب را از دست ندهید.

 

هزینه آزمون pte

هزینه آزمون pte

با توجه به اینکه آزمون PTE در ایران برگزار نمی‌شود، هنگام ثبت نام آزمون PTE، هزینه آزمون را با استفاده از ارز رسمی کشور مقصد پرداخت می‌کنید. هزینه ثبت نام آزمون PTE در کشورهای همسایه ایران به شرح زیر است:

امارات متحده عربی

۱۱۵۰ درهم امارات

ترکیه

۲۶۰۰ لیر ترکیه

آذربایجان

۲۱۰ دلار آمریکا

عراق

۲۵۰ دلار آمریکا

آزمون pte چیست؟

موسسه پیرسون در سال ۱۹۸۲ برای اولین بار آزمون زبان PTE را برگزار کرد. این آزمون از آزمون‌های تافل و آیلتس جدیدتر است، اما توانسته است در دانشگاه‌های معتبر در سراسر جهان از جمله کشورهای بریتانیا، آمریکا، استرالیا، کانادا و نیوزیلند مورد توجه قرار گیرد. در حال حاضر بیش از ۲ هزار مرکز آموزش عالی در سراسر جهان مدرک زبان PTE را از دانشجویان می‌پذیرند.

آزمون زبان PTE، همانند سایر آزمون‌های معتبر زبان، مهارت‌های اصلی Writing ،Speaking ،Reading و Listening متقاضیان را ارزیابی می‌کند. نمره آزمون PTE از ۱۰ تا ۹۰ ارزیابی می‌شود و هر چه نمره شما به ۹۰ نزدیک‌تر باشد، نشان‌دهنده دانش بالاتر شما در زبان انگلیسی است.

آزمون PTE به دو روش آنلاین در منزل و در مراکز رسمی برگزار می‌شود. در کشور انگلستان نیز نوعی آزمون PTE با نام PTE Academic UKVI برگزار می‌شود. متقاضیان ایرانی امکان شرکت در آزمون PTE Home ندارند و تنها در PTE Academic می‌توانند شرکت کنند.

بخش اسپیکینگ و رایتینگ آزمون PTE

اولین بخش آزمون PTE شامل سوالات Speaking و Writing است و این بخش، طولانی‌ترین قسمت آزمون PTE است. در این قسمت، ۷ نوع سوال مختلف مطرح می‌شود و دانش زبانی شما در محیط آکادمیک ارزیابی می‌شود. مدت زمان پاسخگویی به این بخش حدود ۵۴ تا ۵۷ دقیقه است.

بخش ریدینگ آزمون PTE

دومین بخش آزمون PTE شامل Reading است که برای پاسخگویی به آن ۲۹ تا ۳۰ دقیقه زمان نیاز است. در این بخش، ۵ نوع سوال متنوع در حوزه ریدینگ مطرح می‌شود و یکی از سوالات این بخش حتماً در دو بخش ریدینگ و رایتینگ حضور خواهد داشت.

بخش لیسنینگ آزمون PTE

قسمت شنیداری، سومین بخش از آزمون PTE است که حدود ۳۰ تا ۳۴ دقیقه زمان برای پاسخگویی به آن در نظر گرفته شده است. در این بخش از طریق کلیپ‌های صوتی و تصویری، ۸ نوع سوال مختلف برای سنجش مهارت شنیداری مطرح می‌شود. در هنگام پاسخ به بخش آخر این نکته مهم را به یاد داشته باشید که کلیپ‌های صوتی و تصویری فقط یکبار پخش می‌شوند و شما باید فقط با یک بار گوش دادن به سوالات پاسخ دهید.

ثبت نام آزمون pte  در ایران

خیر، آزمون PTE در ایران برگزار نمی‌شود؛ از این رو بر خلاف IELTS و TOEFL-iBT که این امکان را دارید تا در داخل کشور در این آزمون‌ها شرکت کنید، برای شرکت در آزمون PTE می‌بایست به کشورهای همسایه از جمله آذربایجان، عراق، ترکیه و امارات متحده عربی سفر کنید.

مدت زمان اعلام نتیجه آزمون

نتایج آزمون PTE بسیار سریع‌تر از آزمون‌های دیگر مشخص می‌شود و همچنین در زمان کوتاه‌تری نیز به دانشگاه مقصد گزارش می‌شود. مدت زمان گزارش نتیجه آزمون PTE، حداکثر ۵ روز کاری است. زمانی که برای آزمون های تافل iBT و IELTS از یک هفته تا دو هفته متغیر است.

نحوه تصحیح آزمون

مهم‌ترین تفاوت آزمون PTE با آیلتس در چگونگی تصحیح آزمون است؛ چرا که در آزمون آیلتس ممتحن نقش زیادی در تعیین نمره متقاضی ایفا می‌کند که این موضوع می‌تواند باعث خطای انسانی شود. این در حالی است که آزمون PTE یک آزمون کاملا کامپیوتری است و به این ترتیب معیارهای سنجش آن تحت تاثیر عوامل و خطای انسانی قرار نمی‌گیرد. از این نظر می‌توان این آزمون را شبیه به آزمون تافل دانست؛ هر چند از نظر محتوای آزمون، تفاوت قابل توجهی بین این دو آزمون وجود دارد.

منابع آزمون pte

آزمون PTE منابع گسترده‌ای جهت مطالعه ندارد. برخلاف آزمون تافل و IELTS که انواع و اقسام منابع و مراجع برای آن وجود دارد، رفرنس‌های این آزمون محدود به نمونه‌های موجودی است که در خود وبسایت این آزمون در دسترس است. شایان ذکر است که بنابر تایید وب سایت PTE، مطالعه همین نمونه‌های موجود در سایت برای شرکت در آزمون کافیست. البته این موضوع می‌تواند نقطه ضعفی برای امتحان PTE باشد.

نکات مهم در مورد آزمون pte

برای ثبت نام آزمون PTE، باید یک گذرنامه معتبر ارائه دهید.

حداقل سن مورد نیاز برای شرکت در آزمون PTE باید ۱۶ سال باشد. افراد زیر ۱۸ سال، نیاز به تایید والدین دارند. (نیاز به ارائه نامه رضایت نوشتاری از والدین یا سرپرست در روز آزمون)

باید نیم ساعت قبل از شروع آزمون در محل برگزاری حاضر باشید.

قبل از شروع آزمون، تجهیزات الکترونیکی شما مانند کامپیوتر، هدست و کیبورد بررسی می‌شود تا از سالم بودن آن‌ها اطمینان حاصل شود.

مدت اعتبار نمره آزمون PTE، مانند تافل و آیلتس و سایر آزمون‌های زبان انگلیسی، ۲ سال از تاریخ شرکت در آزمون است.

پس از پنج روز کاری از تاریخ شرکت در آزمون، می‌توانید نتایج خود را در وبسایت رسمی PTE مشاهده کنید.

حضور تلفن همراه و هر گونه وسیله الکترونیکی مانند ساعت هوشمند و هدفون در جلسه آزمون ممنوع است.

داشتن هر نوع دیکشنری ممنوع و تقلب تلقی می‌شود.

برای شبیه‌سازی حضور در جلسه آزمون، می‌توانید از آزمون‌های آزمایشی استفاده کنید. با استفاده از صفحه آمادگی برای PTE، به آزمون‌های آزمایشی و بانک سوالات PTE دسترسی خواهید داشت.
اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه