هزینه روکش دندان عصب کشی شده

اگر به دنبال لیست هزینه روکش دندان عصب کشی شده هستید، در ادامه با گهر همراه باشید. بافت استخوانی دندان بیشتر از بخش های دیگر در معرض تخریب و پوسیدگی قرار دارد و در صورت مراقبت های نامناسب، ظاهر و استحکام اصلی آن از بین می رود. از کاربردهای روکش دندان می‌توان به عنوان آخرین روش ترمیم دندان‌ نام برد که در بعضی از شرایط خاصی مانند بعد از عصب کشی یا کاشت ایمپلنت انجام می شود.

هزینه روکش دندان عصب کشی شده

هزینه روکش دندان عصب کشی شده

قیمت و هزینه روکش دندان در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

برای افرادی که به تازگی عصب کشی دندان یا روت کانال تراپی انجام داده اند یا بخش کمی از دندانشان باقی مانده، اگر بیلداپ و بازسازی دندان انجام نشود روکش دندان در نظر گرفته می شود. روکش های دندانی انواع مختلفی دارند و هر کدام نیز هزینه های خاصی را در بر می‌گیرند. آنچه در این مقاله می خوانید توضیحات کاملی درباره هزینه و قیمت انواع روکش دندان در سال ۱۴۰۲ و پاسخ به سوالات رایج درباره آن است.

محدوده قیمت روکش دندان در سال ۱۴۰۲

با در نظر گرفتن هزینه روکش های رایج دندانپزشکی که در ایران نیز وجود دارند محدوده هزینه روکش دندان در سال ۱۴۰۲ بین 800.000 تا 3.500.000  تومان متغییر است.

نوع روکشقیمت روکش دندان
روکش فلز سرامیکاز ۳ میلیون
هزینه روکش دندان سرامیکیاز ۴ میلیون
قیمت روکش زیرکونیااز ۴.۵ میلیون
هزینه روکش استیل ضد زنگاز ۱ میلیون
روکش دندان موقتاز ۲۰۰ هزارتومان
چسباندن هر واحد روکشاز ۴۰۰ هزارتومان
خارج کردن روکش قدیمیاز ۲۵۰ هزارتومان

قیمت روکش دندان سرامیکی دندان چقدر است؟

روکش هایی که تمام لایه های آن ها از جنس سرامیک است این روزها رایجترین و مرغوب ترین روکش های دندانپزشکی به شمار می روند. هرچند که استحکام این نوع روکش ها به اندازه روکش فلز سرامیک یا زیرکونیا نیست اما از نظر زیبایی طبیعی بسیار به دندان واقعی خودمان نزدیک هستند.

قیمت روکش تمام سرامیک یا همان روکش سرامیکی دندان با توجه به کیفیت ساخت آن در لابراتوار از ۴میلیون تومان تومان متغییر است.

قیمت روکش فلز سرامیک در سال ۱۴۰۲ چقدر است؟

روکش هایی با نام فلز سرامیک شناخته می شوند در ساختار خود هم فلز دارند و هم سرامیک. در واقع این روکش ها دو لایه هستند. لایه زیرین فلزی است و لایه رویی که فلز را پوشانده سرامیک است. ترکیب این دو ماده در کنار هم باعث شده روکش های pfm یا همان فلز سرامیک هم مقاومت و استحکام بالایی داشته باشند و هم زیبایی ظاهری قابل قبولی ارائه دهند.

هزینه روکش فلزی چقدر است؟

برخی از روکش ها تماما از جنس فلز هستند و در ساختارشان ممکن است تنها یک فلز یا تعدادی از آلیاژهای فلزی وجود داشته باشد. به عنوان مثال ما روکش استیل ضد زنگ داریم که بیشتر در دندانپزشکی کودکان برای مراقبت از دندان های شیری استفاده می شود.

فلزاتی مانند طلا و نیکل و … نیز می توانند برای ساخت روکش ها استفاده شود که قیمت روکش در نهایت قیمت روز خواهد بود. از بین فلزات هزینه روکش های استیل کمتر از همه است.

هزینه روکش دندان زیرکونیا در سال ۱۴۰۲

روکش های زیرکونیا مانند روکش های تمام سرامیک زیبایی طبیعی قابل قبولی دارند و به مانند روکش های فلز سرامیک نیز استحکام خوبی دارند. پیش بینی می شود طی سال های آینده استفاده از این روکش ها افزایش یابد. از این تاج های دندانی اغلب برای مراقبت از دندان ها عصب کشی شده قدامی استفاده می شود هرچند که برای دندان های خلفی نیز مناسب هستند.

هزینه روکش زیرکونیا از روکش های فلزی و فلز سرامیک و حتی روکش تمام سرامیکی بالاتر است. به صورت حدودی این روکش ها از ۴.۵ میلیون تومان به بالا است.

کدام روکش های دندانی برای من مناسب تر است؟

اگر قصد دارید دندان خود را روکش کنید در انتخاب نوع روکش آزاد هستید اما نظر دندانپزشک نیز در تصمیم نهایی شما قطعا تاثیر خواهد گذاشت. اگر به فکر زیبایی دندان های خود هستید و دوست ندارید روکش های غیر هم رنگ داشته باشید قطعا انتخاب روکش های زیرکونیا و تمام سرامیک برای شما بهتر است و البته باید به فکر هزینه روکش دندان ساخته شده از این دو ماده هم باشید.

اگر فکر می کنید نیاز به یک روکش قوی و متسحکم دارید نیز باید به فکر روکش های فلز سرامیک یا فلزی باشید زیرا استحکام آن ها باعث می شود تا سالیان سال دندان شما محافظت شود. از همه مهمتر هزینه روکش دندان ساخته شده از فلزات ارزان تر خواهد بود.

اشتراک گذاری:
دیگران چه می‌خوانند
ارسال دیدگاه