مطالب پيشنهادي

دستور پخت ته انداز مرغ زعفرانی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : ۷ اسفند
بازديد : 208

ته انداز مرغ زعفرانی یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و متفاوت با مرغ است. در پخت ته انداز مرغ زعفرانی به جای ته دیگ نون و یا سیب زمینی مرغ را به عنوان ته انداز استفاده می کنیم. در این بخش از گهر دستور پخت ته انداز مرغ زعفرانی را برای شما کاربران عزیز تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.

دستور پخت ته انداز مرغ زعفرانی

tah andaze muorgh دستور پخت ته انداز مرغ زعفرانی

مواد لازم

ران یا سینه مرغ: ۶ تکه

برنج: ۴ لیوان

زعفران دم کرده غلیظ: ۵ قاشق

پیاز: ۱ عدد

نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

پودر سیر و پودر پاپریکا: به مقدار لازم

روغن مایع: به مقدار لازم

طرز تهیه

برنج‌ها را در آب و نمک خیس کنید. تکه‌های خام مرغ را با پیاز خرد شده، نمک، زعفران، پودر سیر و پودر پاپریکا مزه‌ دار کنید. بعد از چند ساعت مرغ‌های مزه‌دار شده را از یک طرف خوب سرخ کنید. سمت دیگر مرغ که قرار است کف قابلمه قرار بگیرد نیازی به سرخ شدن ندارد. در این فاصله برنج را در آب جوش بریزید و بپزید و آبکش کنید. برنج نباید نرم شود و باید دان باشد.

بخوانید :   نکات مهم در مورد دکوراسیون خانه های بزرگ

کف قابلمه مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد مرغ‌ها را از سمتی که سرخ نشده است کف قابلمه بچینید. مقداری از برنج را با کمی زعفران قاطی کنید. لابه لا و روی مرغ‌ها برنج بریزید و آن را پهن کنید. برنج زعفرانی شده را بیشتر در سمت دور قابلمه بریزید تا هنگام سرو غذا لایه زعفرانی برنج مشخص‌تر باشد.

روی برنج را مخلوطی از کره آب شده و زعفران دم کرده بریزید و با کف دست برنج را کمی فشار دهید. ته انداز مرغ زعفرانی مجلسی را روی شعله ملایم گاز و شعله پخش‌کن به مدت ۱ الی ۱ و نیم ساعت دم بگذارید تا مرغ‌ها حسابی سرخ و حنایی شوند. برای درست کردن ته انداز مرغ طعم زعفران را جدی بگیرید و در استفاده از آن دست و دلباز باشید. طعم اصلی این غذا بستگی به زعفرانی دارد که برای پخت استفاده می‌کنند. زعفران دم کرده مرغوب و غلیظ عطر و بوی بی‌نظیری به این غذا می‌بخشد.

بخوانید :   روش شستن خاکشیر

نکات مهم

ته انداز مرغ را با انواع برنج و پلو می‌توانید درست کنید. اگر ته انداز شوید پلو را می‌پسندید، بعد از آبکش کردن برنج مقداری شوید تازه یا خشک را با برنج مخلوط کنید.

اگر ته انداز مرغ را با زرشک پلو می‌پسندید در پایان پخت روی برنج را با زرشک تفت داده شده و در صورت دلخواه خلال پسته و بادام تزیین کنید.

*برای درست کردن ته انداز مرغ با گوشت گوسفند یا ماهی، گوشت را با مواد دلخواه و حتما با زعفران به همین ترتیب مزه‌دار کنید. یک طرف گوشت مورد نظر را سرخ کنید و سمت دیگر را کف قابلمه بگذارید و طبق دستور ته انداز مرغ مجلسی اجازه دهید روی شعله ملایم گاز دم بکشد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید
گـهـر در شبکه هاي اجتماعي
تخفیفهای امروز دیجی کالاخـریـد
+