بقچه بادمجان نوعی غذا و یا پیش غذای بسیار خوشمزه و متفاوت با بادمجان است. مواد میانی بقچه بادمجان ، گوشت است که بر حسب ذائقه تان می توانید در پایان کار مقداری پنیر پیتزا روی بادمجان ها بریزید و در فر بگذارید و از خوردن آن لذت ببرید. در ادامه طرز تهیه بقچه بادمجان را برای شما کاربران همیشگی گهر تهیه کرده ایم. با ما همراه باشید.
طرز تهیه بقچه بادمجان متفاوت و خوشمزه
مواد لازم
- بادمجان سرخ شده
- گوشت چرخ کرده
- جعفری
- نمک و فلفل و ادویه مخصوص گوشت
- گوجه گیلاسی برای تزئین
- پیاز سرخ شده به مقدار لازم
- فلفل سبز خرد شده
- سیر
طرز تهیه
- موادی مانند سس ماکارونی منتها به صورت بدون آب و کاملا خشک تهیه کنید.
- سپس بادمجان های متوسط و شیرینی را انتخاب کرده به صورت ورقه ای برش داده و سرخشان کنید.
- بادمجان ها را به صورت + بر روی یکدیگر قرارداده و مواد گوشتی را داخل آن بریزید و به صورت بقچه ببندید.
- در آخر توسط یک خلال دندان بقچه ها را به خوبی در جای خود محکم کنید.
- سسی توسط گوجه ریز خرد شده به همراه سیر ( تعداد حبه های سیر کاملا اختیاری می باشد) کمی رب گوجه فرنگی و مقداری پیاز داغ تهیه کنید. تهیه آن هم به این شکل است که ابتدا اجازه می دهید گوجه به خوبی پخته شده و حسابی بیاندازند سپس سیر رنده شده به همراه رب گوجه و پیاز داغ را داخل آن ریخته و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛ در آخر مقداری آب ریخته و اجازه دهید تا سس شما آماده شود. ( از سس مارینارا نیز می توان برای این غذا استفاده کرد،
- دست پیچ بادمجان را داخل ظرف پیرکس ریخته و از سس داخل ظرف پر کنید.
- درب ظرف را بندید و در فر قرار دهید تا زمانیکه مواد به خوبی با یکدیگر پخته شوند.
- اگر فر ندارید مواد را داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت بسیار کم همراه با دم کنی قرار دهید.