طرز تهیه سس سالسا سس اسپانیایی

دسته بندي : آشپزی,سبک زندگی
تاريخ : 16 اسفند

طرز تهیه سس سالسا سس اسپانیایی را در این بخش از سایت گهر برای شما عزیزان منتشر می کنیم.

طرز تهیه سس سالسا سس اسپانیایی, پورتال خبری فرهنگی گهر

مواد لازم برای تهیه سس سالسا: 

گوجه فرنگی ۱۰ عدد
پیازچه۳ عدد
 سیر ۲-۳ حبه
گشنیز خرد شده۲ قاشق غدا خوری
 فلفل سبز برای تند شدنبه میزان لازم
 نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه  سس سالسا:
۱) گوجه فرنگی ها را بشوید و روی پوست آنها را با استفاده از چاقو بصورت بعلاوه برش بدهید و داخل آب جوش به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید . سپس از آب جوش خارج کرده و داخل ظرف یخ بیندازید و به آرامی پوست گوجه فرنگی ها را بکنید.
۲) گوجه فرنگی، سیر، پیاز چه ، گشنیز، فلفل قرمز نمک و فلفل سیاه را داخل مخلوط کن ریخته تا پوره یک دستی به شما بدهد و برای اینکه عطر و طعم خوبی به شما بده آن را به مدت چند ساعت در یخچال قرار دهید .

آیا میدانستید که:
سس سالسا یکی از چاشنی‌های مزه‌دهنده به غذاست.
این سس، نوعی سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می‌باشد که آن را جزو سس‌هایی که پخته نمی‌شوند، دسته بندی می‌کنند. اصل واژه سالسا اسپانیایی است که خود ریشه لاتین دارد و به معنای سس می‌باشد. به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنك هاخصوصاً ترتيلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استيك و جهت طعم دار كردن خمير پيتزا استفاده میگردد. این محصول برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

سس سالسا، یکی از چاشنی‌های مزه‌ دهنده به غذاست. این نوع سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که آن را جزو سس هایی که پخته نمی شوند، دسته بندی می کنند.

اصل واژه سالسا، اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای سس می باشد. سس های سالسای معروف عبارتند از:
سالسای سرخ (روخا): نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ادویه جات مرسوم مردم مکزیک و آمریکای جنوب شرقی استفاده می‌کنند. سس روخا را معمولاً از گوجه فرنگی، فلفل تند، پیاز و سیر تهیه می‌کنند.

سالسای خام (کرودا): نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده می‌شود.

سالسای سبز (ورده): نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه می‌شود. سس‌هایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه می‌شوند را معمولاً می‌پزند.

سالسای وحشی (براوا): از این سس روی قاچ‌هایی از سیب زمینی استفاده می‌کنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از سس مایونز و سس تاباسکو می‌باشد.

سس سالسا انواع دیگری هم دارد… که برخی از آنها را با نعناع، آناناس و یا انبه تهیه می‌کنند.
این سس به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنك هاخصوصاً ترتيلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استيك و جهت طعم دار كردن خمير پيتزا استفاده میگردد. سالسا برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.

آخرين هاي اين بخش
ديگران چه مي خوانند
دیدگاه ها
برای ارسال دیدگاه مرتبط با این مطلب کلیک کنید

گـهـر در شبکه هاي اجتماعي